Filozofija vzhodnih kultur in astrologija sta v meni vzbudili zanimanje že v zgodnjih letih. Sprva v knjigah in pozneje v praktičnih delavnicah. Po duhovni univerzi in učenju djotiša in vastuja, sem se odločila, da svoje izkušnje povežem s svojimi izobraževanji.

Da sem se profesionalno začela ukvarjati predvsem z znanji vzhodnih kultur in coachingom, pa sem potrebovala kar nekaj let.

V vmesnem času me je pot pripeljala na študij podjetništva in poklicne usmeritve na področju marketinga. V svojih več kot 10 – letnih delovnih izkušnjah sem imela možnost sodelovati z mnogimi podjetniki, največjimi svetovnimi finančnimi analitiki in več kot 100 – svetovalci, ki so potrebovali pomoč pri samopromociji ter poziciji na trgu. Delo sem opravljala z veseljem, saj je temeljilo na kreativnosti in poznavanju psihologije trga. Navsezadnje sem na takšen način spoznala delovanje celotnega zahodnega sistema in se seznanila z zgodovino več tisoč letnega razvoja.

Kljub uspešnosti na svojem področju pa nisem čutila, da sem v popolnosti povezana s svojimi temeljnimi vrednotami. Tudi navdih sem vsakokrat črpala v vzhodnih znanjih in sorodnemu načinu življenja.

 

Neizmerno uživam v interakciji z ljudmi, potovanjih, sprehodih v naravi, spanju pod milim nebom, spoznavanju različnih kultur, filozofiji tao, umetnosti preprostosti ter prebiranju psiholoških, filozofskih in duhovnih knjigah.

Trudim se ohranjati notranji mir v vse bolj nemirnem svetu in prispevati k pozitivnim spremembam na globalni ravni.

|

Kot svetovalka in coach danes povezujem... znanje zahodnega in vzhodnega sveta.

Obe strani imata izredno pozitivne plati, ki jih je vredno spoznati in osvojiti. Seveda je vse proces, tega se sama zelo dobro zavedam. In ja, učimo se celo življenje…tudi sama sem spoznala, da ne rabim hiteti in vsega naenkrat osvojiti. Še vedno pa se včasih zalotim, da pišem magistrsko, berem Jodorowskya, razlagam astrološko karto, dodatno izobražujem v kakšni šoli, grem še mimogrede v službo…in vrinem še kakšne dve stvari zraven…da mi ja ne bi bilo slučajno dolgčas v življenju. 🙂

Verjamem, da lahko marsikomu pomagam najti pot, s katere je morda začasno zašel in upanje, ki ga je morda izgubil.

S svojimi do sedaj pridobljenimi znanji in prizemljenim delovanjem ti lahko pomagam odkriti tvoje sposobnosti, postaviti osebne cilje (za katere se boš dejansko trudil/a) in strategijo, se povezati s temeljnimi vrednotami, osvojiti tehnike in orodja (ki ti bodo pomagala proti cilju), odkrivanju priložnosti, boljši samopodobi ter premagovanju ovir in strahov.

Prvo pravilo, da sploh sodelujeva pa je spoznanje, da je danes vse točno tako kot mora biti in da se za naprej vse še da spremeniti. Na svojo prihodnost lahko vplivamo…to sem verjela, še preden mi je mojo tezo dodatno potrdil djotiš. 🙂

Merry

Še nekaj dodatnih informacij:

Po formalni izobrazbi sem magistra poslovnih znanosti (zaključen podiplomski študij na fakulteti za podjetništvo – GEA College)
Za kvalitetno djotiš in vastu šolanje se lahko zahvalim Tini Pipan.
Duhovna univerza v Ljubljani mi je bila v veliko pomoč pri spoznavanju duhovnega sveta in učenju meditiranja.
Chris Walton me je podučil o tehniki Gama healing, za katero menim, da je ena izmed najenostavnejših in kvalitetnejših procesov za odpravljanje omejujočih prepričanj.
Mindfullness oz. slovensko čuječnost, ki sem jo imela možnost dodatno spoznati preko Inštituta IPSA v Ljubljani, je po mojem mnenju ena boljših tehnik za odpravljanje vsakdanjega stresa in vzpodbuda k življenju tukaj in sedaj brez presojanja.