fbpx

Na sliki sva jaz in Ganeša. Dobri dve leti in pol bo odkar sem si ga na potovanju po Indoneziji, kupila na Baliju. Pred petimi leti pa me je našel Djotiš – vedska astrologija.

Prvega Ganeša sem si kupila čisto intuitivno v srednji šoli. V osnovni šoli prvega Budho…in ga nosila okrog vratu. S hinduizmom sem bila nekako povezana že zelo zgodaj…tako kot z okultnimi znanji, psihologijo in s filozofijo iz vzhoda na splošno. Astrologija je bila tudi del mojega življenja…ampak v klasiki se nišem našla. Kot da bi mi nekaj manjkalo.

In tako sem nadaljevala svojo pot…skozi spoznavanje gospodarstva, naše civilizacije. Razvoja do potankosti. Od nastanka prvega denarja in vseh pripadajočih zarot sistema. Od iluzij temačnih tunelov, ki zakrivajo sonce na koncu slednjega.

Ampak duhovnost, svet energij in starih znanj je bilo vedno prisotno, saj sem se samoiniciativno v prostem času poglabljala v vsa ta znanja in kar bi v osnovni šoli sama poimenovala kot nekaj “nadnaravnega”. Ampak ni nadnaravno, je naravno…samo predstavljeno nam je v zadnjih nekaj tisoč letih kot sposobnosti, ki niso za vsakega.

Ko študiraš razvoj vseh civilizacij ti marsikje zmanjka slika. Saj vidiš in čutiš, da ni povezav. Uvidiš, da gremo v pogubo z materialnim in hlastanjem za nečim, kar nikoli ne bo naše. Mnoge civilizacije so izginile, ker so padle na preizkušnji. In vprašam se…kaj bo z našo.

 

Če se vrnem na moje izobraževanje v tri letni šoli Djotiša, lahko priznam, da je to absolutno premalo, če želiš kvalitetno delati (na sebi in z drugimi).

Tako kot vsaka šola mi je tudi ta dala znanje – ogromno slednjega…za kar sem hvaležna. 

Ampak samo znanje je osnova – za vse in vsepovsod. Rabiš delati v praksi…in to takoj. In djotiš res delaš v spremenjenem stanju zavesti. To ni hec. Ali pa, da je enostavno delat neke analize in interpretacije. To moraš bit “notri”, povezan z univerzalno zavestjo, svojo intuicijo, svojo “vidnostjo”.

Ko sem videla besedo djotiš na računalniku kot sponzorirano objavo o šolanju sem v trenutku v sebi začutila besedi “končno” in “to je to, kar sem ves čas iskala”….po vseh predhodnih izobraževanjih, prebranih knjigah, meditacijah in vzporednem delu v finančnem sektorju – težka industrija in full moška energija. ?

Odločila sem se za šolo, še preden sem sploh prebrala kaj vse bomo šli v šoli čez in kakšen bo program. 

Prijavim se. In čez dva dni pošljem email predavateljici/mentorici, da bi bilo verjetno smiselno, da pridem na svetovanje. In moje vprašanje je bilo: ”Kaj je mene potegnilo, da sem šla takoj “noter”…brez sekunde razmišljanja”. No, njen odgovor je bil:”Dobro bi ti šlo.” ? In me prijazno opomnila, da ne govori o tem, da kar pustim službo še isti trenutek. In ja, razumem njeno izjavo, ker večina ljudi (vsaj, kar jaz opazim) grejo kar brezglavo v nekaj ali pa iščejo hitre rešitve. No, jaz nisem ravno tak tip. ⭐️

 

In tako je uletelo, po drugem letu šolanja ime “Merryfullife” – živeti z navdihom.

Razmišljala sem še par mesecev, da mogoče ni ok ime. A so me sile peljale, da naj že postavim spletno stran. In sem. Danes veliko bolj izpopolnjena kot na začetku. A iskreno…šele zadnje mesece se veliko bolj odpiram. Tudi sama sem šla čez mnoge spremembe in prekinitve v zadnjih dveh letih in pol: prekinitev partnerstva, ki me ni podpiralo, prodala stanovanje na kreditu, našla novo stanovanje in vzela nov kredit, takoj za tem pustila službo, šla sama potovari itd.

In v tem trenutku bi se samo zahvalila za nekje cca. 300 oseb, ki ste prišle na djotiš posvet. Res vam hvala iz srca, ker mi zaupate.

Naj vas spremlja svetloba, tako znotraj kot zunaj vas. ☀️

Marijana


 

“If light is in your heart, you will find your way home.”

Rumi 


Objavam lahko slediš na FB straniInstagramu ali Youtube kanalu.

P.s. Za djotiš svetovanje me lahko kontaktiraš tudi preko spodnjega obrazca.

  Ime

  Priimek

  Datum rojstva (d,m,y)- obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Ura rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Kraj rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  E-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo