fbpx

Kam te bo tvoja pot peljala?

Mogoče se trenutno sprašuješ zakaj se ti določene zadeve odvijajo v življenju, se nahajaš na kakšnih prelomnicah ali pa se je vzbudila želja po nekakšni spremembi. Lahko celo imaš idejo, a ne veš kako se premakniti naprej – občutek ujetosti.

Osebni coaching je pravzaprav pogovor, s pomočjo katerega pomagam posameznikom do osebne rasti in duhovnega napredka. Posvet se izvaja samostojno, potrebno ga je opraviti pred energijskimi terapijami, izvedem znotraj astroloških posvetov. Temelji na prepoznavanju ovir, življenjskih izzivov, vrednot, želja in ciljev posameznika. Ob večih posvetih vključim tudi vpogled v astrološko karto, prakticiranje čuječnosti ali energijsko podporo – prilagajam sproti, individualno.

 

Razlogi, ki nas ovirajo pri dosegu ciljev, se največkrat nahajajo v naših navadah, vzorcih in samopodobi. Mnogi izzivi, s katerimi se soočamo v življenju imajo lahko izvor v otroštvu, lahko še prej ali pozneje.

 

Ravno zato je ena izmed mojih glavnih nalog, da prepoznam različne omejitve in ti pomagam pri razjasnitvi obstoječe situacije. Temu sledi usmerjanje v skladu s tvojimi željami, cilji in potjo tvoje duše.

S pomočjo pogovora pomagam pri osebnostnem razvoju in duhovnemu napredku. Lažje nato sprejmeš odločitve, se premakneš naprej, se razbremeniš čustvenih ovir, premostiš izzive in dosežeš svoje cilje. Spremljam te pri uveljavljanju sprememb, na poti razvoja in prehodu (življenjske spremembe).

 

Osebni coaching je primeren, če nisi zadovoljen/zadovoljna s trenutno življenjsko situacijo, a ne veš, kaj točno bi spremenil/a (občutek ujetosti), imaš težave ostati motiviran/a, imaš cilje, vendar težko ohranjaš fokus in podležeš odlašanju, Obstajajo pomembne stvari v tvojem življenju, o katerih veliko razmišljaš, a ne ukrepaš.

Osebni coaching z Marijano mi je dal ogromno. Predvsem to, da sem tako veliko spoznala o sebi, brez da bi skozi psihologijo ali psihoterapijo (kot kdaj prej) mozgala o preteklih travmah in dogodkih, ki so me prizadeli. Marijana me je s povsem preprostimi tehnikami povezala z mojo dušo in občutki ter predvsem dala možnost razvoja tukaj in sedaj. Menim, da sem ravno s tem naredila velike premike, saj mi je v končni fazi bolj pomembno to, kako kvalitetno živeti življenje zdaj, kot pa analizirati preteklost. Tudi ni bilo potrebno uporabljati nobenih akademskih izrazov in diagnoz, s katerimi bi samo še bolj razmišljala, ampak sem se lahko osredotočila na to, kar čutim. Marijana, ful ti hvala :)…tvoja energija je čudovita. Z njo si se tako lahkotno dotaknila mojih občutkov in prepričanj, ki sem jih šele skozi life coaching ozavestila in sprostila.

Marjetka, 37

Psihologinja

Razjasnitev trenutnega stanja.

Prepoznati omejitve in priložnosti.

Se povezati s temeljnimi vrednotami.

Postaviti osebne cilje in strategijo za dosego ciljev.

Zgraditi boljše medosebne odnose.

Premostiti ovire.

Postati bolj organiziran/a.

Izboljšati samopodobo.

Sprejeti odločitve.

Slediti osebnemu navdihu.

Na katerih področjih se želiš izboljšati, osebno zrasti ali dobiti podrobnejši vpogled, seveda določiš sam/a.

Jaz ti pomagam, da to storiš hitreje, boljše in s pomočjo koriščenja tvojega osebnega potenciala v polnosti.

 

 

Za prvi korak me lahko kontaktiraš tudi preko spodnjega obrazca.

    Ime

    Priimek

    E-pošta (obvezno)

    Zadeva

    Vaše sporočilo