fbpx
POLNA LUNA, sobota, 27.2.2021 v znamenju (rašiju) leva (Simh) in Nakshatri Purva Phalguni. ?
Ta polna luna se bo zgodila zjutraj ob 09:17.
 
Polna luna je vedno dobra za osebne rituale, spuščanje stvari, ki jih v življenju ne potrebujete več ali vam ne služijo v vaše najvišje dobro. Prav tako ni dobro začeti nič novega na polno luno. Bolj je primerna za sprostitev, čiščenje, nevtralizacijo in povezovanje z izvorom.
 
***
 
RITUALI OB POLNI SO: ?‍♀️
✔️ Čiščenje / nevtralizacija doma in teles (fizičnega, čustvenega, mentalnega in spiritualnega).
✔️ Vzemi si na easy (ljudje smo veliko bolj nestrpni in nervozni ob polni luni, težje spimo, nosi nas luna ;))
✔️ Pregled prejšnjega meseca (Kaj želiš spustiti?).
✔️ Čiščenje “čarobne opreme” (kristali, karte, instrumenti …). Samo postavite jih pod svetlobo polne lune.
✔️ Meditirajte (ni boljšega načina za sprostitev misli in povezovanje z dušo)
 
***
 
PURVA PHALGUNI NAKSHATRA ✨
Ta polna luna se bo zgodila v Nakshatri Purva Phalguni. Nakshatre so lunina ozvezdja, ki nam kažejo bolj subtilne energije, saj so pranske narave.
Purva Phalguni ima obliko gugalnice, božanstvo je Bhaga, ki ponazarja zadovoljstvo in očiščenje. Povezujemo jo z umetnostjo, zadovoljstvom in uživanjem na splošno. Lahko nas privede tudi do lenobe in počasnosti, če se preveč nagibamo na materialno uživanje in počivanje “na lovorikah”. Pod vplivom te nakšatre je v duhovnem smislu dobro, da se povežemo z ustvarjalnim zanosom in da ga podelimo z drugimi, saj nam omogoča globlje uvide. ?
Dodatno pozornost lahko namenimo tudi našim spolnim organom, ki jih povezujemo s to nakšatro. Slednji se prav tako nahajajo na 2. energijskem centru (2. čakra), ki prav tako predstavlja našo ustvarjalno energijo. ?‍♂️ ?
 
Purva Phalguni nakshatri vlada Venera (Shukra) in zato v osnovni naravi tudi predstavlja harmonijo, ljubezen, bogastvo ter seksualna zadovoljstva. Previdno pred “obsedenostjo, odvisnostjo in prividi”. Kot rečeno, uporabite energijo za ustvarjanje in uživanje v slednjem. ?
*
*
*
*
*
*
 
Za djotiš posvet me lahko kontaktiraš preko spodnjega obrazca. Objavam lahko slediš na FB straniInstagramu ali Youtube kanalu.

  Ime

  Priimek

  Datum rojstva (d,m,y)- obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Ura rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Kraj rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  E-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo