fbpx

Spodnji zapis sem objavila na moji FB strani in se mi zdi zelo primeren tudi za blog zapis. Zakaj? Ker večinoma ostajamo na “Vem”, kar nam samo obremenjuje mental. Dejanja so pomembna in to, da delamo na sebi, delamo korake naprej. Samo tako se znajdemo v procesu, ki si ga rabimo priznati. Torej koliko “vemo”, da je vse proces v življenju nam pokaže izkustvo, ko stojimo na začetku našega procesa in si rečemo: “Grem notri.”

 

Težko je. Tega se zelo dobro zavedam. In v vsej poplavi informacij še bolj iščemo hitre rešitve. Ampak slednje ne obstajajo. Vsaj pri meni nikoli niso. Več let dela na različnih odnosih, da oddelaš določeno zadevo. Tako, da mnoge razočaram, ko jim že v štartu povem, da z enim coaching srečanjem ali eno terapijo ne bomo naredili prav veliko. In tudi to, da ne vem kaj bova delal/a v naslednjih srečanjih, saj je vsak posameznik unikatno bitje, prepleten z mnogimi drugimi dejavniki, lastnimi vzorci in prepričanji, ki se sproti odkrivajo. Programi…bi lahko tudi temu rekli. In za vsakega posameznika se riše unikaten proces, kot tudi pot. In od posameznika je odvisno kolikokrat in na kakšen način se bova srečala. Jaz sem tu, da pomagam, da vse storiš hitreje s pomočjo koričenja lastnega potenciala v celoti…in ne, da korakam po posameznikovi poti.

 

Velikokrat rečem, da nas družba uči, da obstajajo hitre rešitve. Ja, takrat ko greš v trgovino in med naborom čevljev izbereš sebi primerne. Ko gre za notranje procese…pa se zadeva spelje malo drugače. Nismo prišli v trgovino na hitro nekaj kupit. Prišlo smo delati…in to na sebi. Človek je veliko bolj kompleksno bitje kot pa produkt, ki ga izberemo v trgovini.

Prejšnji teden sem tako dobila rožico. In še preden je prišla, sem vedela, da je to najino zadnje srečanje…s Špelo.
Hodila je k meni 4 mesece. Mlada punca, ki je ozavestila, da ji določene zadeve ne štimajo v sistemu. Prejšnjo je pustila in sedaj si je želela novo službo.

Začneva na začetku…pri #temeljnih #vrednotah. Na #astrološkem #posvetu je bila že leto pred tem, zato nadaljujem s coachingom, ki pa zajema vsa moja znanja in izkustva.

Delala je na sebi, sprejemala navodila in hodila svojo pot korakom za razliko od mnogih, ki mislijo, da bodo vse odgovore dobili na enem posvetu, vikend delavnici ali več tisoč evrov vrednih izobraževanjih, kjer te zasujejo z gradivom.

Brskale sva po ovirah, strahovih in prepričanjih….vezano na poklicno pot. Neverjetno kaj vse pride ven. In neverjetno kako ti življenje nasproti pripelje dogodke kot spodbudo, da razčistiš sam s sabo.

Zlomilo jo je. Padla je. Nekako sem to pričakovala. A jaz sem verjela v njo in ob padcu samo napisala: “Padci pridejo, še ogromno jih bo, saj z njimi nekaj ozavestimo. Glej samo, da ne ostaneš tam predolgo.”

In v naslednjih dneh je naprej delala, ohranjala fokus na tisto na čemer sva delali. Življenje ji je prineslo podporo.

V ponedeljek sva se morali dobiti dopoldne, a mi je že v petek poslala email, da ne bo šlo: “Marijana, a veš tista “sanjska” služba za katero sem dvomila. No, dobila sem jo. Začnem z uvajanjem ravno takrat ko sva midve dogovorjeni. A lahko pridem po službi.”

In je prišla…in mi pol ure razlagala kako ne more verjeti koliko enih dejavnikov se je poklopilo in kaj vse je ven prišlo. Res mi je bila hvaležna. Večkrat mi je omenila, da je moj coaching v bistvu #soul #coaching. Jaz se nasmehnem: “Ja…tudi ta vrsta coachinga je pri meni. Imam že celo leto v glavi preoblikovati tekste na spletni strani, a težko je opisati kako in kaj vse počnem. Bom, bom….vsaj približno.”

Neizmerno sem ji hvaležna. Ker dela na sebi…in to praktično potem izvaja. Torej s pogumom in vero vase. Hvala ti draga. ?

Večkrat rečem: “Dreams don’t work unless you do!”

www.merryfullife.si/osebni-coaching 

#fulfilliglife #activelife #merryfullife

Za osebna svetovanja (djotišintuitivno mentorstvo in vastu) me lahko kontaktiraš tudi preko spodnjega obrazca.

Objavam lahko slediš na FB straniInstagramu ali Youtube kanalu.

    Ime

    Priimek

    E-pošta (obvezno)

    Zadeva

    Vaše sporočilo