fbpx
Letos je zelo pestro leto iz strani mrkov. Imeli smo kar 4 lunine mrke in dva sončeva. Že leta 2019 sem ob pogledu na prihajajoče mrke videla, da bo tole izredno turbulentno leto. Mrki nam vedno nakazujejo močne transformacije in to zelo nepredvidljive. Butne iz najtemnejših globin, ki zahtevajo “močne živce” in “mirno kri”.
 

Mrki govorijo o »sencah« našega življenja na planetu zemlja. ?

 
Astrologija zame osebno ni psevdoznanost, kamor jo uvrščajo. Bolj jo čutim kot dejansko znanost, umetnost in filozofijo življenja. Meni je v veliko pomoč, da razumem stvarstvo, razvoj človeštva, evolucijo, naravne ritme in cikle…kolektivno in na osebni ravni. Naš solarni sistem mi predstavlja življenje na zemlji. In tukaj je odgovor tistim, ki me sprašujejo »zakaj planeti?«. Zato, ker z njihovo pomočjo lahko razložim tvoje delovanje na zemlji. Planeti, ki jim v djotišu rečemo grahe, so nosilci karmične popotnice, načela in principi v nas samih.
Več o mrkih najdeš v mojem blogu “Kaj nam sporočajo mrki?”
 
***
 
Sončev mrk, ki ga imamo tokrat, se nahaja v nakšatri Jyeshtha. ✨
Nakšatre so lunina ozvezdja in so pranske narave. Opisujejo nam, kam se usmerja naša življenjska enrgija (prana). Na kakšen način se steka, kje nas podpira in na kakšen način se lahko realizira. Lahko jih gledamo kot na naravne sile ali kot na našo umsko in emocionalno silo.
Več o nakšatrah najdeš v mojem blogu: “Nakšatre, subtilni nivo človeka skozi djotiš.”
 
 
***
Tokratni mrk v nakšatri Jyeshtha povezujemo z novim evolucijskim ciklom. Zanimivo, da imamo zadnji mrk letos in Jyeshtha je zadnja nakšatra v nizu nakšater (vseh skupaj je 27). No, v bistvu 28, ker je ena izgubljena ampak ne bom zdej o tem. ? Njeno obliko lahko vidimo kot okrogli talisman, božanstvo pa je Indra (božanstvo brezmejne energije). Predstavlja avtoritete ter status (materialno in duhovno). Jyeshta daje duhovno zaščito.
 
 
 
Objem ?
Marijana

Za osebni djotiš posvet me lahko kontaktiraš preko spodnjega obrazca. Objavam lahko slediš na FB straniInstagramu ali Youtube kanalu.

  Ime

  Priimek

  Datum rojstva (d,m,y)- obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Ura rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Kraj rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  E-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo