fbpx

Razumem, da je včasih težko “artikulirati” (kot je rekla meni draga oseba) lastne občutke ob samem svetovanju. 🙂 Tistim, ki vam uspe, se iz srca zahvaljujem.

Delite svoje mnenje v obrazcu

3 + 15 =

Irina, 38 let

Irina, 38 let

Kompas. Svetovanje prijazno zahteva od mene, da ponovno nastavim svoj kompas. Priznam, vedno znova se z veseljem vračam prisluhnit novim smernicam. Hvala ti za to.

Katja, 30 let

Katja, 30 let

V moje življenje je padla ”bombica”, vse je pod vprašajem ”kaj se dogaja”, niti sama sebi ne zaupam, ker mislim, da blodim in je vse skupaj ena velika zabloda.
Potem pa se udobno namestim na kavč in Merry prične z razlago Moje osebnosti, načini dojemanja, načini sprejemanja, zavrnitev ter načinom delovanja… in že si rečem ”wauuu” kako podrobna razlaga. V hipu sem si potrdila, da to kar si mislim o sebi je vse res, to sem jest…ha, ne blodim :).
Nadaljuje z obdobji in spet se mi je vse umestilo z mojim trenutnim dogajanjem. To ni vedeževanje, Merry ponudi ne samo podrobno analizo tvoje osebnosti, obenem mi je kot odličen psiholog predstavila določena dogajanja z različnih kotov, časov.  Stvari, ki so na prvo žogo videti negativne, predstavi na drugi ravni, ozaveščanja, sprejemanja, spreminjanja, delovanja, negovanja, spoštovanja,…
Predstavitev vseh povezav, ki se dogajajo skozi življenje mi je definitivno odprlo nova obzorja in drugačen pogled. Merry se osebno predvsem zahvaljujem za vse življenjske namige, spodbude ter da sem v tistem trenutku ponovno zadihala Sebe. Vsak je unikaten in čimprej se sprejmemo, lažje gremo skozi življenje :). Tu sem pričela graditi jaz…ta navdih mi je dala Merry 😀

Nina, 31 let

Nina, 31 let

Kdaj je težko zaupati svoji intuiciji in  občutkom, katera vrata je bolje zapreti in katera nova se splača odpreti. Ko se ti zdi, da res ne veš kam greš in kaj je zate dobro. Glava in srce sta si velikokrat navzkriž.
S svetovanjem sem dobila potrditev, sem si upala priznati tisto, kar je globoko v meni, pa si sama tega nisem upala priznat naglas. Dobila sem napotke in usmeritve, ki mi pomagajo pri nadaljnjih odločitvah in smernice, kje moram še najti vrata in kje me še čakajo. Svetovanje priporočam vsem, sploh pa tistim, ki so v fazi življenja, ko se enostavno počutiš “izgubljenega”.

Maja, 33 let

Maja, 33 let

Vsak človek se znajde na razpotju in ne ve zakaj se je znašel oziroma s kakšnim namenom mu je življenje odprlo nove poti, zaprlo stare,… Kot kdaj za koga rečemo, ta je pa rojen pod srečno zvezdo, lahko rečem, da sem osebno po samem svetovanju lažje razumela svoje poti življenja.

Taja, 29 let

Taja, 29 let

Z enim vpogledom v zvezde, si odstranila mnogo tančic nezavednega. Na razpotjih si mi pokazala smer, jo podprla z zaupanjem in me objela z mirom.  Hvala

Polona, 37 let

Polona, 37 let

Od prijateljice sem dobila darilo, svetovanje, pogovor, vpogled vase … ki mi je v trenutku, ko sem bila na križišču odločitev pokazalo pravo pot ter mi dalo pogum in voljo za naprej. Hvala, Marijana za ta biser.

Irena, 38 let

Irena, 38 let

“Samo en delček vesolja je, ki ga zanesljivo lahko izboljšate, in to je vaš lastni jaz.” (A. Huxley)
Drobna spoznanja o nas samih nas bogatijo in postavljajo na pravo pot, spremembe pa se ne zgodijo čisto same od sebe – Marijanino svetovanje je bil moj poseben, velik in močan korak na poti izboljšanja enega delčka vesolja.

Damjan, 42 let

Damjan, 42 let

Neizmerno sem ti hvaležen za čas, energijo, izjemno srčnost, pozitivnost ter obilo informacij in nasvetov, ki sem jih prejel ob svetovanju. Hvala ti za to izkušnjo »svetlobe«, ki je zame že postala pomembna preokretnica v moji osebni rasti, sreči in izpolnitvi. Veliko lažje je razpeti svoja »jadra« in se predati »vetru« življenja, ko veš kdo si in kam pluješ…

Iva, 32 let

Iva, 32 let

Prebrala sem vtise in v vsakem se najdem… Lahko bi strnila svoje misli v “popolnoma enako, kar so zapisale moje predhodnice”. 

Uf, to me na nek način pomirja! Nisem edina 30+ letnica, ki se je kar naenkrat znašla v nekem neznanem položaju, v nekem “breztežnostnem” obdobju, ko je vse prav in hkrati vse narobe.

Marijano sem spoznala že prej,  nikoli sicer zares, kljub temu sem se, predvsem zaradi poznanstva, malce izogibala djotišu. Potem je prišel čas, ko me to ni več oviralo in sem šla, se udobno namestila v prekrasno sobico in poslušala, kimala, se čudila, odgovarjala, spet poslušala, razmišljala, se spet čudila…

Nekaj mesecev je že odkar sem bila na djotišu, pa mi njene besede še danes odzvanjajo v glavi, kot neka mantra so. Seveda se (še) ne držim vseh smernic in poti, ki mi jih je zaupala, ker v tem breztežnostnem stanju težko trdno hodiš, še manj se česarkoli držiš..samo greš! Ampak dala mi je več, kot sem si predstavljala, dala mi je razumevanje, zakaj se stvari odvijajo kot se, zavedanje kdo in zakaj sem ter moč, da me je vedno manj (tako zelo) strah vsega. In to osvobaja in to mi je dal djotiš in Marijana, seveda! Hvala ti!

Tanja, 38 let

Tanja, 38 let

Draga Marijana – hvala za današnje prijetno srečanje…bila je zelo poučna in umirjena izkušnja. Me je zelo veselilo, da sva se spoznali.

Tončka, 49 let

Tončka, 49 let

To je bilo moje drugo srečanje z djotiš svetovalko in tudi sedaj me je presenetilo, postavilo na realna tla.  Še vedno moram ogromno  narediti na sebi, v sebi in predvsem za sebe. In to so najtežje stvari v življenju, zato ti svaka smernica, nasvet pride prav.

Alenka, 41 let

Alenka, 41 let

Še danes sem pod vtisom djotiš svetovanja in sem vam hvaležna, ker ste mi tako lepo osvetlili mojo pot. Dobila sem potrditev tega, kar sem o sebi nekako že vedela, a je povsem drugače, ko postane ozaveščeno. Zdaj se bom lažje posvetila tudi vsem mojim strahovom in jih poskušala z raznimi tehnikami nekako preseči.

Na svoje pozitivne lastnosti pa si bom dovolila pogledati z nekoliko več samozavesti. Še enkrat hvala.

Karin, 27 let

Karin, 27 let

Hvala Marijani za res dobro energijo in osebni pristop pri branju djotiša. Z obiskom sem bila zelo zadovoljna in priporočam vsem, ki želijo ozavestiti svojo pot v življenju ali razrešiti kakršnokoli dilemo.

Anastazija, 32 let

Anastazija, 32 let

Draga Marijana!

Vesela in hvaležna sem, da sem se kljub mojem odlašanju uspela dogovoriti s tabo za djotiš svetovanje. Prišla si ravno času, ko sem svetovanje najbolj potrebovala in tudi ko sem ga bila sposobna dobro in praktično razumeti. Mnoge stvari so se mi s pomočjo lastne intuicije že razkrivale, vpogled v moj djotiš pa mi je še dodatno potrdil moje želje, občutke, razmišljanja in tudi izzive, ki sem jih imela ali jih še bom imela na poti. Čutila sem veliko olajšanje, ker mi je karta potrdila da grem po pravi poti, torej po poti svojega srca in hvaležna sem da mi je karta razkrila tudi nekatere stvari, katere sem imela za samoumevne, zdaj pa sem jih ozavestila in sem za njih izredno hvaležna. Ker vem, da je djotiš neskočno raziskovanje, se veselim tvojega ponovnega obiska.

Hvala ti za tvoj čas in pozornost ter tudi potrpežljivost in prilagajanje komunikacije v smislu razlaganja nekaterih stvari po večkrat, na več načinov, tako da sva se res dobro razumeli. Z veseljem te obiščem spet kmalu!
Hvala ti iz srca.