Vabljeni na praktično, 4 – urno delavnico “Osnove energijskega urejanja prostora”. ☀️

Ljubljana: 12.6. od 17:00 – 21:00 v Kuchi, Mašera Spasičeva ulica 8, Ljubljana

;

PROGRAM:

1. Človek in prostor
Prostor odseva svojo energijo in z njo določeno vibracijo. Tudi mi oddajamo svojo energijo v prostor. Torej nismo ločeni od prostora temveč smo z njim na energijski ravni povezani. Spoznali se bomo z osnovami energije zemlje, prostora in človeka.

2. Naravne zakonitosti v prostoru
Za vsak prostor z njegovo okolico obstajajo naravne zakonitosti, ki naj bi jim sledili pri urejanju prostora na energijski ravni. Spoznali bomo 7 osnovnih načel za energijsko urejanje prostora, ki jim sledi Vastu – medicina za prostor (zapisi iz ved, starih več kot 5.000 let).

3. Vzpostavljanje harmonije v prostoru
S pomočjo naravnih zakonitosti, ki veljajo v prostoru, lahko uredimo naše bivalno okolje, dom ali poslovni prostor, uravnoteženo. Spoznali bomo 9 naravnih zakonitosti s katerimi lahko preuredimo in podpremo prostor.

4. Podpora prostoru je podpora za nas same
S tem, ko poskrbimo za nemoten pretok energij v prostoru, poskrbimo tudi za večjo pretočnost v nas samih. Spoznali bomo na kakšen način se podpora v prostoru odraža v nas samih in vpliva na izboljšanje kvalitete življenja.

 

Kaj je energijsko urejanje prostora? 🍀

Prostor, v katerem bivamo, je prežet z energijo. V nekaterih prostorih se tako lahko počutimo nelagodno, smo nemirni ali utrujeni, medtem ko v drugih dobimo dodatno energijo, navdih in smo nasmejani. Vzrok za naše počutje v prostoru se nahaja v naravnih zakonitostih in naravnih silah, na energijski ravni.

Energijsko urejanje prostora ni enako energijskemu čiščenju prostora. S preurejanjem poskrbimo, da energija v prostoru teče nemoteno. 

 

Ob ugotovitvi, da je prostor v velikem neskladju z naravnimi zakonitostmi, pridemo do spoznanja, da nas prostor ne podpira. Slednje se v življenju odraža skozi slabše osebno počutje, slabše odnose in primanjkljaju uspeha ter obilja.

Z manjšimi (z barvami, elementi, simboli, kipci, detajli ipd.) ali malo večjimi posegi (premik ali zasuk določenih kosov pohištva ipd.) pri urejanju prostora, vzpostavimo ravnovesje v prostoru in posledično ravnovesje v nas samih.

Cena: 49 €.
Za prijave do 25.5. (45 €).

S plačilom na TRR: SI56 1010 0005 7196 142 (Merryfullife, Marijana Đukanović s.p.) si zagotovite mesto na delavnici.
 
Število mest je omejeno.
 
Za dodatne informacije sem dosegljiva na info@merryfullife.si, preko spodnjega obrazca ali na 051/321-353.

 

“Nekateri iščejo lepo okolje,
drugi naredijo svoje okolje lepo.”
Inayat Khan

Vabljen/a 💚

Ime

Priimek

E-pošta (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo