fbpx

Kam te bo tvoja pot peljala?

Življenje je polno, lepo in zanimivo, a velikokrat zna biti tudi preveč intenzivno. In tako, kot je vsak posameznik neponovljiv in edinstven, takšna je tudi njegova oz. njena pot – neponovljiva in edinstvena. Na časovni premici življenja, ki zaobjema vzpone in padce, se večkrat tako lahko znajdemo preobremenjeni, zmedeni ali preprosto ujeti.

 

Če se tudi ti trenutno sprašuješ zakaj se ti določene situacije odvijajo v življenju, se vrtiš v začaranem krogu, se nahajaš na življenjskih prelomnicah ali pa se je vzbudila želja po nekakšni spremembi, je intuitivno mentorstvo pravo zate. Prav tako je pravo, če imaš že določene ideje, želje in cilje, a preprosto ne veš kako od tukaj naprej.

Glavni razlogi, ki nas ovirajo, da bi zaživeli iz svojega najvišjega potenciala, se največkrat nahajajo v naših podzavestnih prepričanjih in čustvih. Stiske, ki jih doživljamo na različnih področjih in v odnosu do različnih situacij v življenju izvirajo iz otroštva (ali iz prejšnjih življenj).

 

Moja naloga je, da kot intuitivna empatinja prepoznam različne omejitve in ti pomagam pri razjasnitvi obstoječe situacije. Temu sledi usmerjanje v skladu s tvojimi željami, vrednotami, cilji in potjo tvoje duše.

Intuitivni posvet

Intuitivni posvet je vstopna točka intuitivnega mentorstva in poteka kot pogovor, kjer se dotakneva življenjskih izzivov, s katerimi se trenutno soočaš.  S pomočjo vprašanj ti pomagam prepoznati podzavestne blokade (prepričanja, vzorce ipd.), ki te bremenijo in ustvarjajo stisko na različnih področjih življenja.

 

Skozi posvet, ki poteka na subtilnejših ravneh (na dušni ravni) skupaj poiščeva izvor tvojih blokad in s tem ustvariva tudi prostor, ki ti omogoča, da zavestno presežeš te blokade in stopiš korak naprej, po poti svoje duše.

 

Intuitivni posvet sloni na osebni rasti in duhovnemu napredku posameznika. S pomočjo ozaveščanja in odpravljanja omejujočih vzorcev, prepričanj in blokad smo vse bolj v stiku s svojo dušo in potjo, ki smo si jo zadali. In bolj ko smo v skladu s svojo potjo, bolje in lahkotneje živimo svoje življenje.

 

Prvi intuitivni posvet traja 90 min. in je lahko za marsikoga že dovolj – pridobiš širši in globlji vpogled v svoje izzive in situacije ter konkretne korake kako se z njimi soočiti, da jih presežeš. Prav tako se ob samem posvetu, ki poteka na energijskih ravneh, lahko izmenja in aktivira energija za namen odpravljanja določenih čustvenih blokad in intenzivnejšega čiščenja določenih vzorcev, prepričanj ipd. Nekako podobno se zgodi tudi med astrološkimi posveti, ko se nekatera spoznanja zgodijo med posvetom, nekatera takoj po posvetu (življenje pripelje situacije) in nekatera pozneje, tokom življenja.

 

Po prvem intuitivnem posvetu se lahko posloviva. Če čutiš, da te lahko podprem na tvoji nadaljnji poti, se dogovoriva za pot intuitivnega mentorstva.

Intuitivno mentorstvo je zate, če:

 • nisi zadovoljen/zadovoljna s trenutno življenjsko situacijo, a ne veš kaj točno bi spremenil/a (občutek ujetosti),
 • si obremenjen/a z mnogimi življenjskimi izzivi in potrebuješ usmeritev (prioritete),
 • želiš razumeti zakaj se ti določene stvari dogajajo (razjasnitev trenutne situacije, podzavestnih prepričanj in čustev),
 • imaš težave ostati motiviran/a,
 • imaš ideje in cilje, vendar težko ohranjaš fokus in podležeš odlašanju,
 • obstajajo pomembne stvari v tvojem življenju o katerih veliko razmišljaš, a ne ukrepaš.

S pomočjo intuitivnega mentorstva ti pomagam, da:

 • prepoznaš svoje omejitve (vzorce, prepričanja) in priložnosti,
 • se razbremeniš podzavestnih blokad,
 • lažje sprejmeš odločitve in se premakneš naprej,
 • izkoristiš svoj polni potencial,
 • se povežeš s temeljnimi vrednotami in zaživiš skladno z njimi,
 • izboljšaš odnos do sebe, materialnega in duhovnega,
 • izboljšaš komunikacijo in zgradiš boljše medosebne odnose,
 • postaneš bolj organiziran/a,
 • pridobiš več jasnosti
 • prisluhneš intuiciji,
 • zaživiš življenje lahkotneje, v ravnovesju in v skladu s svojo dušo.

Intuitivno mentorstvo lahko vsebuje tudi vpogled v astrološko karto, prakticiranje čuječnosti, energijske terapije/podporo, energijske vaje in ostala znanja, veščine in tehnike, ki ti predam in ti pomagajo na tvoji poti (prilagojeno na individualni ravni in tokom srečanj).

Intuitivno mentorstvo z Marijano mi je dalo ogromno. Predvsem to, da sem tako veliko spoznala o sebi, brez da bi skozi psihologijo ali psihoterapijo (kot kdaj prej) mozgala o preteklih travmah in dogodkih, ki so me prizadeli. Marijana me je s povsem preprostimi tehnikami povezala z mojo dušo in občutki ter predvsem dala možnost razvoja tukaj in sedaj. Menim, da sem ravno s tem naredila velike premike, saj mi je v končni fazi bolj pomembno to, kako kvalitetno živeti življenje zdaj, kot pa analizirati preteklost. Tudi ni bilo potrebno uporabljati nobenih akademskih izrazov in diagnoz, s katerimi bi samo še bolj razmišljala, ampak sem se lahko osredotočila na to, kar čutim. Marijana, ful ti hvala :)…tvoja energija je čudovita. Z njo si se tako lahkotno dotaknila mojih občutkov in prepričanj, ki sem jih šele skozi mentorstvo ozavestila in sprostila.

Marjetka, 37

Psihologinja

Bistvo mentorstva je, da ti pomagam priti v stik s tvojo dušo in tvojo notranjo modrostjo.

Vsi odgovori se že nahajajo v tebi. Jaz sem tukaj le, da ti pomagam ozavestiti podzavestne omejitve, ki jih s pomočjo koriščenja lastnega potenciala zavestno presežeš.

 

 

Stik z mano lahko vzpostaviš tudi preko spodnjega obrazca.

  Ime

  Priimek

  E-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo