fbpx

Spoznaj čudovito celovitost

svoje biti.

S pomočjo djotiša/jyotisha…
vedske astrologije, ki izhaja iz Indije.

Matematičnega sistema, ki so ga že pred tisočletji zapisali modreci/rišiji in vsebuje gibanje planetov skupaj z njihovimi energijami, ki jih kot posamezniki nosimo v sebi.

 

Najstarejšega astrološkega sistema, ki na podlagi naravnih ritmov prikazuje edinstvenost človeka in nam omogoča, da preberemo kdaj in katere energije so se in se bodo aktivirale.

Djotiš nam pomaga razumeti in ozavestiti pretekle dogodke, sprejemati boljše odločitve danes in povečevati svobodno voljo.

KARMIČNA POPOTNICA

Ki jo razberemo s pomočjo djotiša, s seboj nosi subtilna sporočila:

 • naša pretekla delovanja,
 • naše poslanstvo,
 • možne težave in ovire,
 • prednosti in priložnosti,
 • naše dojemanje sebe in sveta okoli sebe,
 • fizično, čustveno, mentalno in duhovno naravnanost,
 • prizemljenost ali odzemljenost.

Slika: Primer djotiš natalne karte

Djotiš ni le astrologija ampak 5.000 let stara veda, znanost, umetnost in filozofija življenja.

Za razliko od zahodne astrologije se pri djotišu upošteva sideralni zodiak (Ascendent) in dejansko stanje na nebu ob tvojem rojstvu. Tropski zodiak (dogovorni zodiak), ki ga pozna zahodna astrologija, pa za izračun natalne karte daje posebno pozornost soncu, njegovemu položaju ob pomladnem enakonočju in ne tvojem ascendentu.
Kakšna je razlika med zahodno in vedsko astrologijo Jyotish?

Pri djotišu ne napovedujemo prihodnosti, čeprav je vpogled vanjo možen. Temeljni namen djotiša je, da razumemo našo karmično popotnico (naravne ritme, ki se dogajajo v nas in okoli nas), se odločimo za spremembe v našem življenju in povečamo svobodno voljo (vplivanje na potek prihodnjih dogajanj).

Ko razumemo, lažje sprejmemo drugačne odločitve, s pomočjo katerih v tem življenju harmoniziramo, prečistimo in tudi spremenimo karmo (posledico preteklih delovanj, ki smo jih prinesli iz prejšnjih inkarnacij).

Pri djotišu poznamo življenjska obdobja, ki jih imenujemo DAŠE. Gre za matematično izračunana obdobja, ki nam sporočajo aktivacijo naravnih načel (Grah oz. planetov) in z njimi energij, ki predstavljajo nas osebno ali situacije, naloge ipd., ki spremljajo našo življenjsko popotnico.

Eno izmed pomembnejših obdobij v našem življenju je tudi obdobje SADE SATI, ki ga večina doživlja kot naporno obdobje.
Namen obdobja pa so pravzaprav globoka spoznanja in s tem povezane so včasih tudi malo težje preizkušnje.

ZAŠČITNIK DJOTIŠA – GANEŠ (GANESHA)

Enega izmed najbolj spoštovanih božanstev v hinduizmu ni težko prepoznati. Njegovo simpatično upodobitev z zaobljenim trebuščkom in slonovo glavo srečamo vsakič, ko smo v stiku z vzhodnim svetom.

Kljub toplini, ki nas prevzame ob pogledu na Ganeša, pa je božanstvo vredno visokega spoštovanja. Njegova naloga je pomagati pri življenjskih ovirah in težavah. Odpira nam pot do materialnega in duhovnega napredka, včasih tudi na način, da nam kakšno oviro tudi nastavi.

Djotiš po sanskrtsko pomeni svetloba...

ki nam pomaga prepoznati naše prednosti in nas pouči o naši življenjski poti.

Za nadaljevanje tvoje življenjske poti ti bo vsekakor v pomoč, ko spoznaš:

1. Kako deluješ…
na čustvenem, mentalnem in  dušnem nivoju.

 

2. V čem si odličen/a in v čem malo manj dober.

 

3. Kako doživljaš…
partnerstvo, posel, služenja denarja.

 

4. Kaj si si izbral/a…
nekoč in nekje za svoje osebno poslanstvo, poslanstvo v poslu, ljubezni,…in želiš v tem življenju manifestirati.

 

5. Na kakšne ovire lahko naletiš

6. Koliko imaš svobodne volje, da lahko vplivaš na spremembo

 

7. Kdaj in katera naravna načela so se aktivirala (planeti)
…in z njimi energije, dogajanja na različnih področjih tvojega življenja.

 

8. Informacije, ki se tičejo točno določenega področja, trenutka in namena…
in kako te informacije uporabiti za dosego samorealizacije.

 

9. Preventivne tehnike (UPAJE), ki ti pomagajo spremeniti tok dogajanj oz. ublažiti ovire in težave.

 

3

Video: Djotiš - vedska astrologija kot filozofija, znanost in umetnost življenja

3

Video: Karma (pomen, namen, interpretacija) in vedska astrologija - Djotiš

Ostale videe si lahko ogledaš na mojem Youtube kanalu

Vtisi

Prišla si ravno času, ko sem svetovanje najbolj potrebovala in tudi ko sem ga bila sposobna dobro in praktično razumeti. Mnoge stvari so se mi s pomočjo lastne intuicije že razkrivale, vpogled v moj djotiš pa mi je še dodatno potrdil moje želje, občutke, razmišljanja in tudi izzive, ki sem jih imela ali jih še bom imela na poti. Čutila sem veliko olajšanje, ker mi je karta potrdila da grem po pravi poti, torej po poti svojega srca in hvaležna sem da mi je karta razkrila tudi nekatere stvari, katere sem imela za samoumevne, zdaj pa sem jih ozavestila in sem za njih izredno hvaležna.

Anastazija, 32 let

oblikovalka nakita

Neverjetno navdihujoče je poslušati svojo zgodbo zapisano v zvezdah! Tebi Marijana pa hvala za pozornost in vsak nasvet in vpogled. Ne poznam jih veliko, ki znajo perspektivo tako lepo obrnit v pozitivo kot ti..kmalu spet.

Luka, 44 let

terapevt naravnega zdravljenja

“Samo en delček vesolja je, ki ga zanesljivo lahko izboljšate, in to je vaš lastni jaz.” (A. Huxley)
Drobna spoznanja o nas samih nas bogatijo in postavljajo na pravo pot, spremembe pa se ne zgodijo čisto same od sebe – Marijanino svetovanje je bil moj poseben, velik in močan korak na poti izboljšanja enega delčka vesolja.

Irena, 42 let

delo v humanitarni organizaciji

Kdaj je težko zaupati svoji intuiciji in  občutkom, katera vrata je bolje zapreti in katera nova se splača odpreti. Ko se ti zdi, da res ne veš kam greš in kaj je zate dobro. Glava in srce sta si velikokrat navzkriž. S svetovanjem sem dobila potrditev, sem si upala priznati tisto, kar je globoko v meni, pa si sama tega nisem upala priznat naglas. Dobila sem napotke in usmeritve, ki mi pomagajo pri nadaljnjih odločitvah in smernice, kje moram še najti vrata in kje me še čakajo. Svetovanje priporočam vsem, sploh pa tistim, ki so v fazi življenja, ko se enostavno počutiš “izgubljenega”.

Nina, 35 let

direktorica podjetja za spletno komuniciranje

Nekaj mesecev je že odkar sem bila na djotišu, pa mi njene besede še danes odzvanjajo v glavi, kot neka mantra so. Seveda se (še) ne držim vseh smernic in poti, ki mi jih je zaupala, ker v tem breztežnostnem stanju težko trdno hodiš, še manj se česarkoli držiš..samo greš! Ampak dala mi je več, kot sem si predstavljala, dala mi je razumevanje, zakaj se stvari odvijajo kot se, zavedanje kdo in zakaj sem ter moč, da me je vedno manj (tako zelo) strah vsega. In to osvobaja in to mi je dal djotiš in Marijana, seveda! Hvala ti!

Iva, 35 let

raziskovalka življenja, mama

Včasih na dolgočasni poti do letališča srečaš kakšno osebo, ki ti popestri in polepša čas. Z Marijano sva se zaklepetali in tako seveda prišli tudi do Djotiša. Od prvega svetovanja naprej jo priporočam vsem prijateljem, saj ti s svojo srčnostjo prikaže lep vpogled v razumevanje tvojega življenja.

Maja, 36 let

učiteljica joge

Neizmerno sem ti hvaležen za čas, energijo, izjemno srčnost, pozitivnost ter obilo informacij in nasvetov, ki sem jih prejel ob svetovanju. Hvala ti za to izkušnjo »svetlobe«, ki je zame že postala pomembna preokretnica v moji osebni rasti, sreči in izpolnitvi. Veliko lažje je razpeti svoja »jadra« in se predati »vetru« življenja, ko veš kdo si in kam pluješ.

Damjan, 42 let

Kompas. Svetovanje prijazno zahteva od mene, da ponovno nastavim svoj kompas. Priznam, vedno znova se z veseljem vračam prisluhnit novim smernicam. Hvala ti za to.

Irina, 42 let

oblikovalka pričesk, energetsko branje las

Kdor se išče, kdor ima veliko vprašanj in nima odgovorov, potem je Marijana pravi naslov. Na Djotiš svetovanju sem imel zelo lepo iskušnjo. Marijana je profesionalna in res super predaja informacije iz vaših rojstnih kart. Hvala Marijana.

Robert, 29 let

elektrotehnik, raziskovalec življenja

Zelo profesionalen pristop, koristni podatki, ki ti lahko pomagajo pri boljšem razumevanju sebe. Podani v prijaznem okolju, na strokoven način, a kljub temu z veliko topline in empatije.

Mark, 36 let

vojak, zeliščar, pisec poezije

Marijana res obvlada. V eni uri pove toliko informacij, da jih še vedno predelujem. Hvala za tvojo srčnost in energijo.

Staša, 40 let

glasbenica, šamanka

Predstavitev vseh povezav, ki se dogajajo skozi življenje mi je definitivno odprlo nova obzorja in drugačen pogled. Marijana se osebno predvsem zahvaljujem za vse življenjske namige, spodbude ter da sem v tistem trenutku ponovno zadihala Sebe. Vsak je unikaten in čimprej se sprejmemo, lažje gremo skozi življenje :). Tu sem pričela graditi jaz…ta navdih mi je dala Marijana.

Katja, 33 let

manualna terapevtka

Z enim vpogledom v zvezde, si odstranila mnogo tančic nezavednega. Na razpotjih si mi pokazala smer, jo podprla z zaupanjem in me objela z mirom. Hvala.

Taja, 33 let

učiteljica ritmične gimnastike

Vsak človek se znajde na razpotju in ne ve zakaj se je znašel oziroma s kakšnim namenom mu je življenje odprlo nove poti, zaprlo stare. Kot kdaj za koga rečemo, ta je pa rojen pod srečno zvezdo, lahko rečem, da sem osebno po samem svetovanju lažje razumela svoje poti življenja.

Maja, 37 let

vodja financ

Djotiš svetovanje je tako primerno za vsakogar, ki se želi poglobiti vase, povečati samozavedanje in samorealizacijo.

Da pridobiš odgovore na svoja vprašanja me lahko kontaktiraš tudi preko spodnjega obrazca.
Lahko si pred tem prebereš še kako poteka osnovno djotiš svetovanje

  Ime

  Priimek

  Datum rojstva (d,m,y)- obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Ura rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Kraj rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  E-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo