fbpx

Djotiš, vedska astrologija, spletni tečaj 1. stopnja

270,00 

Na spletnem tečaju vedske astrologije (1. stopnja) pridobiš osnovne informacije in znanja o astrološkem sistemu djotiš, ki ti pomagajo na poti samorazvoja in samorealizacije.

Dostop do tečaja se odpre ob potrditvi plačila iz naše strani (nakazilo opravljeno po predračunu) ali avtomatsko (nakup s kreditno kartico). Do tečaja dostopaš s klikom na ➜ DJOTIŠ, vedska astrologija, spletni tečaj 1. stopnja.

Opis

Djotiš spletni tečaj 1. stopnja

Spoznaj svojo celovitost s pomočjo djotiša, vedske astrologije, znanosti, filozofije in umetnosti življenja.

Na spletnem tečaju vedske astrologije (1. stopnja) pridobiš osnovne informacije in znanja o astrološkem sistemu djotiš, ki ti pomagajo na poti samorazvoja in samorealizacije.

Prva stopnja je namenjena spoznavanju:

• ustroja vesolja,
• ezoterike (kamor uvrščamo tudi astrologijo),
• energetskega ustroja človeka,
• povezanosti makrokozmosa z mikrokozmosom,
• sončnega sistema, astronomije in astrologije
• osnovnih elementov, principov in značilnosti vedska astrologije
• 12 rašijev/astroloških znakov,
• 12 bhav/astroloških hiš,
• 9 grah/planetov),
• postopka analize rojstne karte,
• primerov iz gradiva in iz video posnetkov ter
• lastne rojstne karte.

* Celotno gradivo in video posnetke je priporočljivo večkrat prebrati in pogledati. Vzporedno s pridobivanjem informacij gledaš tudi svojo karto (informacij je veliko, saj se na prvi stopnji ustvari ogromno verjetnosti – osnovna karmična popotnica).

* Dostop do tečaja se odpre ob potrditvi plačila iz naše strani (nakazilo opravljeno po predračunu) ali avtomatsko (nakup s kreditno kartico). Do tečaja nato dostopaš s klikom na spodnjo povezavo:

Tečaj je zastavljen tako, da te s pomočjo gradiva in video posnetkov naučim osnovno interpretirati svojo lastno karto. Pridobiš ogromno informacij o tvojem energetskem ustroju, osebnosti in delovanju na različnih področjih svojega življenja. Spoznaš se s svojim izhodiščem, ki je osnova za tvojo nadaljnjo karmično popotnico.

S pomočjo trenutka rojstva nam je lažje razumeti kaj smo si izbrali in zakaj smo si izbrali določene stvari v življenju. Prepoznamo svoje talente, danosti in spretnosti kot tudi kje so kakšni možni izzivi. Kakšno je naše partnerstvo, posel, družina in kaj nas vse to uči (na kakšen način).

Prva stopnja spletnega tečaja vsebuje

 

16 VIDEO POSNETKOV (9 glavnih in 7 dodatnih)

S pomočjo 9-ih glavnih videoposnetkov te peljem skozi proces raziskovanja ustroja vesolja, energijskega ustroja človeka, povezanosti makrokozmosa z mikrokozmosom, astronomije in v največji meri s spoznavanjem glavnih elementov vedske astrologije Djotiš (Jyotish), ki so potrebni za osnovno razumevanje natalne karte (rašiji, bhave, grahe in postopek analize).

Dodatni video posnetki so objavljeni za lažje razumevanje in izdelavo analize rojstne karte (posnela sem na računalniku, kjer dodatno skozi gradivo in s pomočjo astrološkega programa razložim postopek analize).

90 STRANI GRADIVA

Glavno gradivo, ki je dolžine 50 strani se dopolnjuje sproti po poglavjih/sklopih, vzporedno z videoposnetki.

Dodatno gradivo, ostalih 30 strani vsebuje dodatne opise astroloških znakov (12 Rašijev), dodatne opise planetarnih energij (9 Grah), dodatni opis karmične osi, ki jo kreirata senčni grahi Rahu in Ketu in tabele (s pomočjo katerih ti bo lažje na hitro razbrati zaporedja astroloških znakov – rašijev in njihove osnovne pomene, vladarje – planeti/grahe rašijev in njihove osnovne pomene ter področja znotraj astroloških hiš in njihove osnovne pomene). Dodano je sproti, ob videoposnetkih in glede na tematiko.

Gradivo si presnameš na svoj računalnik.

ASTROLOŠKI POSVET

V prvo stopnjo je vključen tudi astrološki posvet, dolžine 2 uri (vrednost 120 eur), ki se ga izvede v roku 6 mesecev od nakupa spletnega tečaja. Astrološki posvet je mišljen kot osebni posvet in posvet glede samega tečaja (priporočam pregled celotnega tečaja vsaj 1x in nato posvet).

Tematika (10 sklopov):

1. Uvod. Ustroj vesolja. Ezoterika. Energetski ustroj človeka.
2. Hinduizem. Samsara. Nirvana. Karma. Dharma. Ganesha.
3. Astronomija. Sončni sistem. Astrologija. Ascendent.
4. Djotiš (Jyotish), vedska astrologija – po poti svetlobe in pomen 12 rašijev (astroloških znamenj).
5. Astrološki znaki (12 rašijev), astrološke hiše (12 bhav) in Ascendent.
6. Planeti (9 grah)
7. Analiza vladarjev bhav 1
8. Analiza vladarjev bhav 2
9. Analiza vladarjev bhav 3
10. Dodatno (karmična os in prevetivne tehnike).

Pogosta vprašanja

Kako se pridružim tečaju?
Nakup je možen s kreditno kartico ali preko predračuna. Izdelek (online program) se doda v košarico in od tam naprej se opravi postopek nakupa (izpolnitev vseh podatkov in kreacija uporabniškega računa). Ob plačilu s kreditno kartico se dostop do tečaja avtomatsko odpre. Pri nakazilu po predračunu se dostop omogoči v roku 24 ur od prejetega nakazila na račun.

Koliko časa imam na voljo dostop do tečaja?
Dostop do tečaja ni omejen časovno.

Kako je z gradivom?
Gradivo, ki se dopolnjuje sproti, ob posameznih sklopih, je možno prenesti na svoj računalnik.

Koliko časa imam na voljo za astrološki posvet, ki je vključen v 1. stopnjo tečaja?
Šest mesecev.

Prejmem sliko svoje astrološke karte?
Ja. Ob nakupu pošljem tudi sliko astrološke karte iz svojega programa. Za to bi potrebovala rojstne podatke (ime, priimek, datum, ura, kraj) preko emaila info@merryfullife.si z zadevo sporočila “rojstni podatki djotiš 1. stopnja” ali z izpolnitvijo spodnjega obrazca (prav tako se navede v zadevi sporočila namen pošiljanja).

Srčno vabljen/a na potovanje k sebstvu.

♥ Za namen pošiljanja rojstnih podatkov (pošljem sliko rojstne karte iz svojega astrološkega programa) lahko izpolniš spodnji obrazec. 

  Ime

  Priimek

  Datum rojstva (d,m,y)- obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Ura rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Kraj rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  E-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo