fbpx

Drugi divji tabor je potekal v sklopu organizacije društva Divja. Iva Hari, moja prijateljica in ustanoviteljica društva, je po mojem mnenju organizirala čudovito druženje v naravi.

Več o društvu Divja si lahko preberete na spletni povezavi društva. https://divja.net.

Tabor je potekal od 14.6. – 16.6.2018 v bližini Logatca. Na voljo je bilo 50 vstopnic za 50 €. Poleg obiskovalcev je bilo še nekje okrog 12 prostovoljcev in 12 predavateljev oz. tistih, ki smo imeli predavanja ter delavnice.

Prišla sem 1 dan pred začetkom tabora, saj se mi je zdelo, da bodo rabili pomoč pri urejanju prostora. Z organizacijo dogodkov imam na splošno ogromno izkušenj. Zato se tudi dobro zavedam koliko enega dela je potrebnega, da sploh skupaj spraviš nekaj, kar navzven morda izgleda povsem preprosto.

Tisti dan sem se še dopoldne oglasila na eni parceli blizu Divače, kjer sem si rabila ogledati prostor za novo hišo. Mlada družina se je odločila, da bi hišo zgradila po načelih Vastu -ja. Po ogledu sem šla za Logatec.

Prišla sem ravno pravi čas, saj je bilo potrebno opremiti prostor s tablami, okraski, sedeži iz slame itd. Bilo nas je kar nekaj prostovoljcev, ki smo prinesli tudi nekaj svojih okraskov.

Prvi dan tabora, v petek zvečer, sem imela predavanje o Djotišu in Vastu -ju. Zanimivo, kako se prostor z vsemi prisotnimi umiri, če si umirjen sam. S predavanjem sem pričela v trenutku tišine. Ko je bil prostor pripravljen, da začnem. Tik pred tem so namreč vsi še na veliko klepetali. 🙂

Celotni tabor je bilo čutiti srčnost in simbiozo. Vse je potekalo v neokrnjeni naravi, kjer smo se družili starejši in mlajši. Hrana je bila vegeterijanska, vreme sončno. ☀️

Spoznala sem ogromno čudovitih ljudi, tri dni hodila bosa (kar mi je itak najboljše), s svojim šamanskim bobnom prečistila prostor in se prepustila toku in energiji tabora. 

Za občutek o tem “kako smo se imeli”…je najboljše pogledati skozi “dokazno gradivo” – slike.

SLIKE IZ 2. DIVJEGA TABORA NA FB STRANI 

S srcem,
Marijana

P.s. Z mano lahko stopite v stik na več načinov. Preko spodnjega spletnega obrazca, preko emaila info@merryfullife.si ali gsm 051/321-353.

Objavam lahko sledite na FB straniInstagramu ali Youtube kanalu.

    Ime

    Priimek

    E-pošta (obvezno)

    Zadeva

    Vaše sporočilo