fbpx

Velikokrat me vprašajo, če je dovolj, da pridejo enkrat na djotiš posvet. In moj odgovor je vedno enak: “Odvisno je od tvojega namena obiska.”

Nekateri pridejo iz firbca, drugi zaradi konkretnih izzivov ali težav, s katerimi se soočajo v življenju. Nekateri, da razumejo…zakaj se jim nekaj dogaja ali ponavlja. Spet tretji, da bi bolje razumeli njihovo bistvo…na splošno in bistvo človeštva…na kolektivni ravni.

Ja, samo o tebi bi se lahko pogovarajala dneve. Si izredno kompleksno bitje, tako kot čudovito bitje, na različnih nivojih.

Djotiš ti pomaga, da ozavestiš več nivojev sebe. Slednje je sicer v enem posvetu zelo težko. Zakaj? Ker v 1,5 – 2 uri pogovora dobiš ogromno informacij. Toliko, da kar malo težje absorbiraš. Vsaj po izkušnjah sodeč opazim, da je vsak vidno utrujen.

 

Posledično rabiš tudi čas, da se ti malo usede vse skupaj. Nato pa večino že v nekaj dneh pozabiš. A verjemi, da informacije pridejo, saj so se usedle nekam v nezavedno, kjer čaka, da pokuka, ko je čas naklonjen temu. Dogaja se tudi, da “ne slišimo”, čeprav sem 10 x ponovila kakšno zadevo. In dogaja se tudi da, ko pridejo čez čas, opazim, da so posredovane informacije zapisali dosti drugače, kot je bilo interpretirano. Ja, vsak po svoje razume, je pripravljen slišati ali ozavestiti. 

 

Na samem posvetu slišiš točno tisto, kar ti je namenjeno, da slišiš v danem trenutku. Zato tudi rečem: “Piši si”. In tako si nekateri napišejo dve besedi, eni cele strani. Dejstvo ostaja, da si zapišejo točno tisto, kar si rabijo zapisati. Če bi napisala jaz, bi človeka zakoličila, kar pa ne želim. Dopuščam svobodno voljo in prostor, da človek ozavesti tisto, kar zmore ozavestiti…v danem trenutku.

 

Na djotiš posvet tako lahko prideš večkrat, saj je odvisno od najine teme pogovora. Jaz sicer z veseljem podam odgovore o tvoji osebnosti, kaj ti je pomembno v življenju, kakšne naloge si zadal/a, kakšne so tvoje vrednote, kje so izzivi in priložnosti, katero obdobje si živel/a prej in kje si sedaj, kam greš itd. Kljub vsemu, kar vidim, ne morem siliti na splošno. Če ti je ključno, da se ves čas pogovora osredotočava na tvoje partnerstvo, otroke, kariero, tvojo osebnost…bo pogovor tekel temu primerno. Saj to je tisto, kar ti je trenutno najbolj pomembno.

In če te skrbi, kaj ti bom povedala…ne skrbi. Djotiš/jyotish astrološko svetovanje je primerno za vsakogar, ki se želi poglobiti vase, povečati samozavedanje in samorealizacijo. Z djotiš svetovanjem se razbremenimo marsičesa, kar ne služi v naše najvišje dobro.

S srcem,
Marijana

P.s. Za Djotiš – astrološko svetovanje me lahko kontaktiraš tudi preko spodnjega obrazca.

Mojim objavam lahko slediš na FB strani Merryfullife, Instagramu ali Youtube kanalu (vesela bom naročnine).

 

  Ime

  Priimek

  Datum rojstva (d,m,y)- obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Ura rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Kraj rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  E-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo