fbpx
Vsako leto, v poletnem času, naše Sonce (Surya) vstopi v astrološki znak, ki mu vlada in ga imenujemo Lev (Simh). Danes je tako že tretji dan, ko nekako lažje izrazimo svojo notranjo moč in modrost, prepoznamo kje smo z egom in kaj nam sporoča naša duša.
 
Lev (Simh) je ognjeno znamenje, samostojnega in neodvisnega značaja ter močnega karakterja. Tisti, ki ste po Ascendentu Levi, ste tako v osnovi bolj primerni za kakšne vodilne položaje ali samostojno pot, neodvisno od drugih. Slabši aspekt leva je v egocentričnosti – ko vodenje nadomesti z vladanjem in postavlja previsoke standarde ter zahteve.
Levu (Simhu) vlada Sonce (Surya). In sonce ste vsi, ki ste po Ascendentu Lev (Simh). Torej je vaš um, ego, telo in osebnost sončeve narave. Pomembno je, da svetite in dajete toplino v interakciji z drugimi in ne, da zažigate (slabši aspekt sonca).
 
 
Sonce predstavlja naš ego, telo in našo dušo. S svojo pozicijo v natalni karti nam pokaže kje želimo posvetiti in izraziti tisto, kar je nagloblje v nas (dušni nivo). Sonce so vse avtoritete, država in državne ustanove. Sonce je naš oče.
 
 
Kvaliteta osebnega sonca je odvisna od pozicije v natalni karti. Določena astrološka znamenja mu niso blizu. Tista, ki so mu blizu, so seveda spodbudna, da izražamo kvalitete sonca (smo samozavestni, karizmatični, kvalitetno vodimo, znamo upravljati z egom ipd.), medtem ko tista, ki mu niso blizu seveda spodbudijo negativne aspekte (smo destruktivni, zažigamo, preveč zahtevni, razdražljivi ipd.).
 
 
Tokrat se Sonce na nebu nahaja v znaku Leva, ki mu je blizu in tako lažje izrazimo vse pozitivne aspekte sonca. Lažje se dogovorimo z državnimi ustanovami, sprejemamo kakšne večje odločitve, izboljšamo odnos z očetom, smo bolj v stiku s svojo dušo, jasneje vidimo in lahkotneje doživljamo situacije v življenju.
Področja, kjer ti bo sonce (po)svetilo v tem mesečnem tranzitu, so seveda odvisna od pozicije Leva v tvoji natalni karti (1. hiša – osebnost, 2. hiša – komunikacija, 3. hiša – pogum, 4. hiša – srce, 5. hiša – ljubezen, 6. hiša – pomoč nemočnim, 7. hiši – partnerstvo, 8. hiša – preobrazbe, 9. hiša – duhovnost, 10. hiša – kariera, 11. hiši – prihodki, 12. hiša – tišina).
 
 
Ne glede na to, če je rojstno (v natalni karti) sonce bolj šibko in slabše kvalitete, nas energija sonca na nebu vse do 19.9.2022 podpira. Spodbuja nas k optimističnemu pogledu na svet, prebuja našo samozavest, močno voljo in nas greje na poti manifestacije naših duhovnih načel, v materialno.
 
 
Objem,
Marijana

Za djotiš posvet me lahko kontaktiraš preko spodnjega obrazca. Objavam lahko slediš na FB straniInstagramu ali Youtube kanalu.

  Ime

  Priimek

  Datum rojstva (d,m,y)- obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Ura rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Kraj rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  E-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo