fbpx

Če imaš v teh dneh opravka z državo, državnimi ustanovami in avtoritetami ti sporočam, da te energija sonca podpira. 

Sonce (Surya) se je namreč 17.8. premaknil v znamenje Leva (Simh), kjer se počuti odlično. To je njegov astrološki znak oz. mu vlada. Njegovo Dostojanstvo je vse do 6.9. Mooltrikona, ki sicer ni najvišje, a zna v življenju, v praksi, podati boljše rezultate, kot če je v najvišjem (jaz temu rečem, da ne spi na lovorikah). Po tem datumu bo ohranil visoko dostojanstvo, saj v znamenju leva potuje do 16.9.

Seveda je pomembno tvoje sonce v tvoji natalni karti (ali je bolj ugodno ali neugodno), a trenutno stanje na nebu je takšno. In to je odraz kolektivnega.

Sonce (Surya) predstavlja državo, vse državne ustanove, avtoritete, našega očeta, samozavest, ego, karizmo, toploto in svetlobo. Neugodno seveda zažiga in lahko pelje v despotizem, a naj ti bodo te besede vseeno v spodbudo tudi za postavljanje osebnih mej, ne dovoliti mobinga nad sabo, okrepi svoje notranje sonce, svoj solarni pleksus in spravi svoj ego pod kontrolo. Saj se zavedamo, da z egom izvršujemo stvari…in brez njega ne gre, ko gre za ohranjanje svojega osebnega prostora.

Ozračje je seveda naelektreno že dober mesec, saj se v znamenju leva že od 20.7. nahaja tudi Mars/Mangal (do 5.9.). No, ta z ognjem in željo po aktivnosti ter transformaciji dodatno podžge vse skupaj. Mars je kot nekakšen vojak, ki služi soncu, kralju. 

Pozneje, ko preideta v znamenje Device/Kanje njuni energiji ne bosta toliko podporni.

Za uravnovešanje energije sonca lahko povabiš očeta na kosilo ali ga pokličeš…nedelja je odličen dan za to. Lahko tudi doniraš državni ustanovi…sploh ne dvomim, da ne bi našel/našla kakšne, ki ti je blizu. Ni vse slabo.

Kar se tiče Marsa, ki predstavlja vozila, nepremičnine, vojsko, policijo, zdravnike, gasilce…pomoč dobrodošla za uravnovešanje tudi te energije v tebi.

Pa lep sončen dan želim…v četrtek, na Jupitrov dan (pomoč šolskim sistemom). 

Objem,
Marijana

***

#sonce #surya #mars #mangala #vedskastrologija #djotis #jyotish #astrologija #astrologinja

***

#vedicastrologer #occultist #mystic

***

#fullfillinglife #activelife #merryfullife

Stik z mano lahko vzpostaviš tudi preko spletnega obrazca.

Objavam lahko slediš na FB straniInstagramu ali Youtube kanalu.

    Ime

    Priimek

    E-pošta (obvezno)

    Zadeva

    Vaše sporočilo