fbpx
Postavite se v sredino stanovanja (center) in poglejte kaj imate na JV. Tu, po vedskem znanju o urejanju prostora, domuje element OGNJA. ?

Na jugozvhodu je idealno imeti kuhinjo (kuhamo, upravljamo z ognjem) in vse električne naprave (TV, računalnik,…).

Ogenj na splošno povezujemo s preobrazbami oz. transformacijo. Skozi ogenj se izraža naš pogum, volja, moč, aktivnost,…

Ob manjku ognja se počutimo “nezmožni” transformacije, ob višku pa smo lahko preveč destruktivni.

V prostoru se nam manjko ognja lahko pokaže kot manjkajoči del JV. Postaviš se v center stanovanja in pogledaš, če je celotno stanovanje kvadratne ali pravokotne oblike. Pogledaš lahko tudi na tloris, če ga imaš. Tisti del, ki manjka do pravilne oblike je manjko.

Podporo ognju naredimo lahko s prižiganjem svečk na JV delu, z vnosom rdeče barve (kakšni detajli, ne pretiravati), simbolom ognja (trikotnik), damo električne naprave na ta del, rože s trikotnimi listi ali kakšen drug predmet trikotne oblike. ❤️

 

Na JV domuje tudi Venera, ki je povezana s strastjo, kreativnostjo, rožami in okultnim znanjem. Venerina yantra ali nekaj, kar njo ponazarja je na tem delu tudi ok postaviti – npr. rdeča roža. ?

 

S srcem,
Marijana

 

Za vastu analizo in svetovanje (potrebni so tudi rojstni podatki) me lahko kontaktiraš preko spodnjega obrazca. Objavam lahko slediš na FB straniInstagramu ali Youtube kanalu.

  Ime

  Priimek

  Datum rojstva (d,m,y)- obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Ura rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Kraj rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  E-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo