fbpx
Kako je kaj naše sonce (Surya) te dni?
 
Super mu je. In tako bo naslednjih 14 dni.
 
Sonce (Surya) astrološko predstavlja našega očeta, vse avtoritete in religiozne objekte. Dan, ki mu ga pripisujemo je nedelja. V tujih jezikih se nedeljo poimenuje po soncu npr. ang. Sunday, nem. Sonntag. Pri nas je to dan, ko se ne dela, nekateri gredo dopoldne v cerkev, preživimo dan bolj v domačem krogu.
Surya predstavlja tudi naše telo, ego in dušo. V natalni karti nam kaže na področje “tistega najglobljega” v nas z željo po manifestaciji tukaj in zdaj – vezano na “dušni klic”. Če je npr. pozicioniran v 10. hiši (hiši posla) kaže na naš “dušni” vlek k področju posla. Ker Surya predstavlja tudi samostojnost in neodvisnost, pozicioniran v hiši posla, podpira razvoj samostojno in neodvisno postavljenega poslovnega področja, kariere.
 
NAJVIŠJE DOSTOJANSTVO SONCE (SURYA) DOSEŽE V ZNAMENJU OVNA (MEŠ) ✨ ♈️
 
Seveda je prvotno pomembno kje se v natalni karti nahaja tvoje sonce in kako se tam počuti. Nato še trenutno stanje na nebu dodatno popestri dogajanje v nas.
Za skupek moči in ugodnosti posamezne planetarne energije (grahe) se pogleda v kakšnem dostojanstvu je. Vseh skupaj je 9 dostojanstev in najvišje doseženo je Ekzaltacija. Slednje dostojanstvo Surya doseže v znamenju ovna, kjer se trenutno tudi nahaja na nebu. In ker za posamezno znamenje potrebuje 1 mesec bo svojo karizmo, moč in sij kazal vse do 15.5., ko preide v znamenje bika (vrišabh).
 
V PROSTORU (DOM, POSL. PROSTOR) JE POZICIJA SONCA NA VZHODU ? ?
 
Mesto, ki mu pripada v prostoru se nahaja na vzhodu. Ta del je seveda priporočljivo imeti odprt (okna, vhod, vrata, ogledalo). Če je stena se priporoča postaviti kakšno sliko sonca, dodati rumeno, nežno oranžno ali zlato barvo.
 
Meditacije, vaje, ustvarjanje,…je priporočljivo prav tako izvajati ob sončnem vzhodu, obrnjeni proti SV ali V.
 
Lepo nedeljo vam želim, ?
Marijana

Za djotiš posvet me lahko kontaktiraš preko spodnjega obrazca. Objavam lahko slediš na FB straniInstagramu ali Youtube kanalu.

  Ime

  Priimek

  Datum rojstva (d,m,y)- obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Ura rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Kraj rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  E-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo