fbpx

PROSTOR

Všeč mi je, ko mi pošiljate kako #prenavljate #dom – eni ste se preskrbeli z barvami in belite, delate generalke, #čistite vse, #mečete #staro, sortirate itd. Ste totalno usklajeni z #naravo in njenimi #ritmi

Zanimivo mi je opazovati koliko se nas je pred vso epidemijo intuitivno odločilo delati čistko (resnično mnogi, ki jih poznam). Tudi moji domači (brat z njegovo ženo in tremi otroci, ki so stari 3, 5 in 7 let) so bili tudi v manjši renovaciji. Smo ravno imeli video klic in toplo mi je pri srcu, ko vidim njihov domek poln topline – skromno, ljubko, sladko. 

Kaj pa jaz? Vedno nekaj čistim in sortiram kaj potrebujem in ne potrebujem…to imam že od otroštva…med drugim je tudi mami poskrbela za te navade. ? Kakšni pravijo, da morda pretiravam, ker res nimam veliko stvari (me duši) oz. tudi nisem vezana na materialno kaj preveč. Je pa toplo…se zelo dobro počutijo v mojem domu, ker ima vsaka stvar svoje mesto in za vsako stvar vem zakaj jo imam. 

Minimalizem ni nujno hladen. #Toplino lahko ustvarimo z malo stvari. Npr. obstajajo stvari, ki jih daš na polico, da se vidijo in stvari, ki grejo v omaro, da se ne vidijo. Če daš vse v omaro bo sigurno bolj izgledalo hladno. ☀️ Sem pa pred časom tudi objavila, da mi #voda buta v kopalnici…in začelo se je že s #požari po svetu lansko leto – takrat sem vohala tudi dim tudi na Vič-u v Ljubljani…par dni še preden so prišle novice o požarih (folk mi je sicer pravil, da nič ne voha in me čukasto gledal). Da ne govorim o piskanjih, sporočilih skozi številke, glavobolov nikoli nisem imela ali kakršnih koli težav na splošno…imam pa zanimive/drugačne občutke v zadnjem letu v predelu glave in predelu tretjega očesa. ?

Z domom smo povezani, dom je odraz nas samih…in dom nam veliko pove o naši #zavesti in nam sporoča dogajanje v nas, povezano z dogajanjem zunaj nas. In voda so #čustva…mi butajo ven, ni mi vseeno, čisti se staro. 

Sem v pritličju, v manjšem bloku, kjer je veliko starejših občanov. Sem sem prišla z namenom pred dvemi leti. Zase vem zakaj. 

No, renovacijo imam naročeno čez 14 dni…bomo videli kako bo.

www.merryfullife.si/vastu
*
*
*
#anewworldisbeingborn

MATI LUNA 

Luna (Chandra) – naš duh, um, misli in občutki. Naše sočutje, empatija, intuicija. Naše zavedanje. Naša pljuča. 

Danes je ponedeljek, lunin dan. Poklon materam, vsem negovalkam. Tistim doma, v gozdu s svojo družino, v trgovinah, zdravstvu in še marsikje drugje v vlogah skrbnic. 

Za harmonizacijo lunine energije je dovolj, da namenimo naše misli vsem materam s sočutjem in hvaležnostjo, da dihamo z odprtimi pljuči, da odročimo roke od prsnega koša. Da zajamemo zrak na polno in si predstavljamo kako je vsak nov dih neponovljiv ter zdravilen…in kako nam vsak nov dih umirja misli, polni srce ter pljuča…in zdravi vsako celico našega telesa. 

P.s. na sliki je lunina yantra.

www.merryfullife.si/yantre 
*
*
*
#luna #chandra #pljuca #socutje #empatija #dih #fulfillinglife #activelife #merryfullife

OZEMLJENOST

Močan/močna sem, uravnotežen(a) tukaj in zdaj, v sedanjosti.

https://merryfullife.si/element-zemlja-v-nas-1-cakra-v-ast…/

Korensko središče je povezano s posvetnimi zadevami, na primer s preživetjem, našim snovnim telesom, denarnimi zadevami, osebno varnostjo in streho nad glavo. Ples, telesna vadba, sprehodi, taiji, joga vam bodo pomagali uravnotežiti to osnovno središče in vas hkrati ozemljiti. To energijsko središče povezujemo z rdečo barvo. Danes bodite pozorni na vsakovrstne rdeče odtenke ter jih sprejmite vase. Če spoštujete svoje telo in skrbite za njegovo zunanjo podobo, s tem koristite tudi svoji notranjosti. Tovrstno delovanje je namreč vzajemno.
*
*
*
#ozemljevanje #korenska #cakra #telo #taiji #joga #fulfillinglife #activelife #merryfullife

Za djotiš posvet ali vastu analizo doma me lahko kontaktiraš preko spodnjega obrazca. Objavam lahko slediš na FB straniInstagramu ali Youtube kanalu.

  Ime

  Priimek

  Datum rojstva (d,m,y)- obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Ura rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Kraj rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  E-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo