fbpx
Luna (Chandra) bo svojo (po)polnost dosegla v mističnem znamenju škorpijona. Čustva bodo tako turbulentna in neizražena. Lahko uberejo tudi pot, ki nam ni ljuba. Zato previdno z njimi in predihajmo, preden se odzovemo.
 
Luna v znamenju škorpijona prav tako tudi zasede najnižje dostojanstvo, imenovano Debilitacija. Slednje pomeni, da je izjemno šibka in neugodna. Ker luna predstavlja naš um, naše misli, čustva in občutke se vse zavije v nekakšno meglo ali uberejo pot turbulence.
 
Glede na to, da imamo tudi prvi mrk letos (lunin mrk nastane vedno ob polni luni) je zasenčenost, iluzija in “megla” našega delovanja (misel + čustvo je delovanje) toliko večja. Mrki na splošno ne pomenijo nekaj dobrega, saj se luna zatemni (ob sončevem mrku pa sonce). Do konca leta imamo še 3 mrke.
 
Ketu, senčni planet, ki bo senčil tokratno luno je prestavnik karmične osi, ki govori o čustvih in instiktivnem delovanju. S seboj vleče tudi vso emocionalno prtljago, ki jo rabimo ozaveščati in spuščati. Ketu je povezan s preteklostjo in preteklimi življenji, na čustveni ravni.
 
Lunino ozvezdje Anuradha (vseh skupaj je 27 in govorijo o subtilnem nivoju človeka, saj so pranske narave), v katerem bo luna dosegla svojo polnost, nas spodbuja z jasno usmerjenostjo k doseganju ciljev. Na poti slednjih ohranjajmo prijateljstva in vezi. Delovanje naj bo nesebično, a hkrati usmerjeno navznoter (ne zlivajmo svojih izzivov na druge s pričakovanjem, da jih bo rešil nekdo drug, saj jih rešimo s samoopazovanjem, ozaveščanjem in posledično drugačnim delovanjem). Anuradha namiguje na začetek duhovnega prebujanja, uklanja “temo neznanja”, je vez med mikrokozmosom in makrokozmosom, oživlja ljubezen in spodbuja povezovanje z božanskim izvorom.
 
Totemska žival ob tokratni luni nam je lahko za zgled čaplja. Slednja se mi je tudi večkrat prikazala v zadnjem mesecu. Čaplje predstavljajo zaupanje vase. V svoje moči in sposobnosti. Da najdemo moč in ljubezen v sebi. Da ne iščemo sreče nekje zunaj, v drugih. Da najdemo vse to v sebi. Da prevzamemo odgovornost za razmere, ki smo si jih ustvarili. Da se znajdemo tako v vodi (čustva), kot na zemlji (stabilnost in varnost).
 

Za djotiš posvet me lahko kontaktiraš preko spodnjega obrazca. Objavam lahko slediš na FB straniInstagramu ali Youtube kanalu.

  Ime

  Priimek

  Datum rojstva (d,m,y)- obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Ura rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Kraj rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  E-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo