fbpx
Tokrat se bo luna nahajala v znamenju tehtnice, kjer se ne počuti ravno najboljše iz vidika lastne moči in ugodnosti. Morda se pojavi malo več neodločnosti in (pre)več tehtanja iz vidika naših miselno-čustevnih procesov. Skratka…opazuj svoj um iz distance in ne utapljaj se v njem.
 
Svojo (po)polnost bo dosegla v Nakšatri Swati, v luninem ozvezdju (vseh je 27), ki ima obliko mlade rastline. Nakšatra Swati ponazarja veliko mladostne energije, igrivost in preboj do zrelosti. Je kot nekakšno nemirno bitje, katerega je odnos do avtoritet lahko bolj neprijeten in napet. Zaradi mladostne energije deluje tudi z lastno motivacijo. Nakšatri Swati vlada senčni planet Rahu, predstavnik mentalnega in materialnega, megle in strahov…v rojstni karti kaže tudi na področja, kjer se bomo v tem življenju najbolj trudili in čemu bomo dajali pozornost.
 
Polna luna je že tako ali tako primerna za žetev tistega, kar smo sejali. Da počistimo stanovanje in vse pripomočke, ki jih uporabljamo za terapevtske namene (zase ali druge) – postavimo pod svetlobo lune, da očisti. Tudi mi gremo lahko v kopel ali se očistimo na nam ljub način.
 
Glede na to, da je tokrat v “nemirnih vodah” se še toliko bolj priporoča duhovna usmerjenost in meditacija.
 
Tokratna polna luna kaže na potrebo po premikanju in novih izzivih, s prilagodljivostjo onkraj iluzij. Zaradi pozicije v “mladostni” nakšatri nas vabi k učenju, hvaležnosti, sočutju, uporabi intuicije in dobri presoji.
 
Meni je do svoje polnosti prinesla tudi prostor za svoje storitve in tridnevno praznovanje rojstnega dne. Danes postavim vse pripomočke na čiščenje…od jutri pa potujem v introspektivo in hvaležnost.
 
Objem, Marijana
 
Foto: Unsplash (Silas Peters)

Za djotiš posvet me lahko kontaktiraš preko spodnjega obrazca. Objavam lahko slediš na FB straniInstagramu ali Youtube kanalu.

  Ime

  Priimek

  Datum rojstva (d,m,y)- obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Ura rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Kraj rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  E-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo