fbpx

Odkar pomnim mi je bila pomembna ureditev mojega doma ali poslovnega prostora. Ne mislim samo na čistočo in estetsko ureditev, ki je po mojem mnenju že tako ali tako obvezna in je le del energijsko urejenega prostora. Tukaj mislim bolj na energijsko občutenje, da določeni deli prostora potrebujejo obtežitev, osvežitev ali popolno osvoboditev. In slednje se odraža v nas samih, na energijski ravni.

 

Odnos do sebe se odraža skozi odnos do prostora

 

Urejenost prostora

Zanimivo, kako se odnos do našega prostora kaže v odnosu, ki ga gojimo do sebe in v odnosih do drugih. Prostor sam je tako povezan z naravnimi zakonitostmi, cikli in nami samimi. Vse je medsebojno povezano, na energijski ravni.

Že v ranih otroških letih sem si vse stvari lepo zložila, popredalčkala ali preprosto zavrgla proč…brez problema. Slednje je mnogim najtežje, zaradi čustvene navezanosti. A ravno slednje nas lahko bremeni, če ne celo duši. Slednje ni nujno, da se zavedamo. Kot, da bi nas nekaj vleklo stran od tega, da se osvobodimo.

 

Hrčkanje ni ok…kot tudi hraniti nekaj, kar nam ni všeč

Zanimivo, da ljudje velikokrat hranijo stvari zaradi drugih, ker so bile podarjene…pa čeprav jim niso všeč. Na energijskem nivoju se to v človeku odraža skozi strah: “Kaj si bo ta oseba potem mislila?” ali “Prizadela bom osebo.” In tako zadržijo nekaj, kar jim energijsko sploh ne odgovarja, jih ovira…in naposled negativno vpliva na njihovo počutje, delovanje, odnose in zdravje.

Sem popolno nasprotje hrčkanja, saj sem vedno čutila, da več stvari lahko pomeni več obveznosti, več problemov, več odvisnosti…in naposled zastalo energijo. Stvari, ki jih imamo v prostoru je dobro, da se uporabljajo, da jim damo namen in pomen, da energija kroži. Vsaka stvar je živa, na mikroravni in povezana z naravnimi zakonitostmi na makroravni. ☀️

Za energijsko urejen dom ali poslovni prostor ne obstaja samo par osnovnih pravil. Velikokrat slišim: “Bom dal/a nekaj na vhod za obilje.” V prostoru je potrebno tudi obilje zadržati. Mnogim pritok obilja ni problem…a z odprtim JZ ta lahko hitro tudi odteče.

 

KAKO SE JAZ LOTIM ENERGIJSKEGA UREJANJA PROSTORA

1. Osebni obisk, da najprej začutim prostor in okolico.

2. Analiza okolice in prostora na tlorisu.

→ Pogled iz ptičje perspektive, kjer dobim vpogled v skladnost okolice in prostora z naravnimi zakonitostmi. Uporabljam pridobljena znanja, ki temeljijo na znanstvenem pristopu. Pomembni so elementi, gibanje sonca, magnetno polje, geografske značilnosti, tok življenjske energije itd.

3. Umestitev človeka v prostor. Izris energijskih tokov in točk človeka (razporeditev energije človeka v prostoru).

→ Temu se reče individualizacija po Vastu – ju. Tukaj vključim znanje astrologije – djotiša (človek kot energijsko bitje), ki je povezan z Vastu-jem (znanost o urejanju doma in okolice). Obe znanji sta napisani v vedah, zapisih, ki segajo več tisoč let p.n.št. in vsebujejo mnoge druge znanosti (matematiko, fiziko, arhitekturo itd.).

4. Vpeljevanje sprememb.

→ Kaj vse je potrebno spremeniti je odvisno od posameznika in posameznega objekta. Določenih zadev ni možno spremeniti (npr. pri obstoječem objektu porušiti steno), a so za ta namen možne podpore v smislu detajlov (barve, kipci, simboli itd.). Najboljše je seveda, če se analiza dela še pred nakupom parcele ali pri načrtovanju gradnje. Seveda je teh opcij manj od obstoječih obstoječih objektov.

→ Zanimivo je dodati, da nekako kupimo dom z vsemi nepravilnostmi, ki se nahajajo v nas samih. Podobno privlači podobno.

→ V vsakem primeru si s spremembami v prostoru sprostimo marsikatere energijske blokade v nas samih. Izboljšamo počutje, odnose in privabimo vsesplošno obilje. 

→ S prostorom smo povezani…če mu namenimo pozornost ali ne. 

Srčno vabljeni na posvet,
Marijana

P.s. Z mano lahko stopite v stik na več načinov. Preko spodnjega spletnega obrazca (za vastu analizo so potrebni tudi rojstni podatki), preko emaila info@merryfullife.si ali gsm 051/321-353.

Objavam lahko sledite na FB strani, Instagramu ali Youtube kanalu.

  Ime

  Priimek

  Datum rojstva (d,m,y)- obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Ura rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Kraj rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  E-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo