fbpx

Vabljen/a na Akademijo Merryfullife, ki temelji na vedski astrologiji Djotiš (Jyotish).

Poleg vedske astrologije vstopimo v vedsko znanje Vastu (medicina za prostor), Reiki (energijsko zdravljenje), čuječnost in šamanizem.
 
 
 
Prvi letnik je zasnovan na delu na sebi, medtem ko se v drugem letniku že usposabljaš za svetovalca/svetovalko oz. terapevta naravnega zdravljenja.
Obisk Akademije Merryfullife ti omogoči, da vse bolj stopaš po poti svetlobe, ozaveščaš svoje vzorce in prepričanja ter se dviguješ v zavesti.
Med samimi srečanji se srečujemo z ezoteriko, alkimijo, meditiramo, spoznavamo s kvantnimi metodami samozdravljenja in vnašamo čuječnost v naša življenja.
 

 

Vse, kar predajam, prilagajam duhu skupine. Na tem mestu bi omenila, da si na Akademijo vabljen/a tudi, če čutiš, da ta znanja ne bi uporabljal/a na drugih (si se odločil/a uporabljati jih npr. le zase in za svoje bližnje oz. da lažje razumeš sebe in svet okrog sebe).

Zaradi individualne narave dela na Akademijo sprejmem največ 9 oseb.
Akademija poteka od septembra 2022 do junija 2023 (1 x na mesec celodnevno srečanje v živo v soboto in 1x na mesec online srečanje v četrtek).

 

 
Več informacij o tematiki in poteku najdeš na spodnji povezavi. Za dodatna vprašanja sem ti na voljo na email naslovu info@merryfullife.si.
 
 
 
Srčno vabljen/a na potovanje k sebstvu,
Marijana