fbpx
Venera je ena izmed 7-ih glavnih planetov v vedski astrologiji (Sonce, Luna, Mars, Merkur, Jupiter, Venera in Saturn). Nato sta tu še dva senčna planeta (Rahu in Ketu). 
Venero povezujemo med vsem lepim in tistim, kar se sveti, tudi s financami in obiljem. In ob petkih rada urejam tudi finance. Zakaj? Ker je to Venerin (Shukrin) dan.
 
Vsakemu dnevu pripada določen planet, planetarna energija oz. sfera (popolno bitje).
 
Vsaka planetarna energija je povezana z določenimi dinamikami v nas samih.
 
Shukrini (Venerini) osnovni pomeni so:
 • harmonija,
 • ljubezen,
 • ženske,
 • umetnost,
 • finance in obilje.
Zato se je dobro ob petkih povezovati in delovati v skladu s to energijo. ✨
 
S tem, ko smo usklajeni z naravnimi ritmi, ne samo, da uravnovesimo določena delovanja (npr. da smo na zlati sredini in ne na robu plusa ali robu minusa iz vidika polarnosti), temveč zaobjamemo in sprejmemo celoto. Damo in sprejmemo. Iz vidika Shukre je tako ob petkih dobro podariti kakšne rože, kaj umetniškega ali pa kaj sladkega – ženskam, umetnikom,….
 
 
Ko gre za sebe je seveda dobro vzpostaviti ravnovesje na način, da se povežemo s Shukrino naravo.
Jaz tako rada ob petkih tudi urejam finance. Nakažem denar, plačam račune, izstavim račune. Skratka, načeloma denar gre od mene, z jasno hvaležnostjo, da sem sposobna vse to plačati. Nek tak fin krog se vzpostavi. Od mene, za skupnost. Tudi kupim si šopek rož, nagradim se za delo.
 
 
To se mi zdi prav. Bistvo obilja je prvo, da se ga zavedaš. Samo poglej okrog sebe. Zakaj imamo toliko rož, ptic, zvezd na nebu,….Narava je eno samo veliko obilje.
 
Ker imam možnost izračuna, vem tudi kje imam točko Venere v stanovanju. Tam imam postavljeno tudi nekaj dragocenega. Kar se tiče JV – osnovna smer Venere v domu – tam imam Venerino yantro. In dragi moji – zadeve delujejo. Če v osnovi razčistiš z osnovno energijo denarja in obilja. Iz hvaležnosti, da imaš in da daš.
 
 
Skratka, poskusi. Daj si vsaj na JV tvojega doma kaj povezano z Venero. Za osebno točko bi ti morala računati, pogledati v Djotišu (vedska astrologija) in točno označiti na tlorisu (Vastu – medicina za prostor). In ne pozabi, delaj s financami ob petkih in tudi sebe nagradi.
 
Ko to pišem se vrane derejo na zelenici. Dajte tudi vranam semena. Venera je tudi vladarica demonom kot prva iskra svetlobe in poznavalka okultnih znanj.
 
Objem,  Marijana

Za osebno svetovanje djotiš me lahko kontaktirate tudi preko spodnjega obrazca.

Objavam lahko sledite na FB straniInstagramu ali Youtube kanalu.

  Ime

  Priimek

  Datum rojstva (d,m,y)- obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Ura rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Kraj rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  E-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo