fbpx

Še vedno kar veliko ljudi, ko jim povem, da se ukvarjam z astrologijo, stopi »malo k sebi«. Kot da bi fizično stopili korak nazaj, na hitro zberejo misli in me vprašajo, če je to napovedovanje prihodnosti. Jaz pa se nasmehnem :).

Žal vas moram razočarati. Djotiš ni »šloganje«. In če že djotišarji pogledamo naprej…smo predhodno pogledali in analizirali kaj vse se je že zgodilo, kje ste trenutno sedaj in kam naj bi pot glede na verjetnosti peljala naprej.

DJOTIŠ/JYOTISH JE BRANJE KARMIČNE POPOTNICE

Djotiš je popolnoma matematičen sistem, ki se za analizo posameznikove karmične popotnice poslužuje 9-ih načel ali principov, ki so v nas samih.

Ta načela v djotišu/jyotishu imenujemo grahe…in da jih razberemo, se poslužujemo branja aktivnosti planetov, ki v sebi nosijo utelešena načela. Pomembno je poudariti, da nosilci karmične popotnice niso upravitelji nas samih kot nekakšnih lutk brez moči, temveč so utelešeni v nas samih. Torej aktivacija zgoraj, pomeni aktivacijo v nas samih…vzajemno. Tako kot zgoraj, tako tudi v nas (ang. »as above, so below«).

Res je, da retrogradni merkur malo ponagaja na komunikaciji na splošno, a veliko bolj jo čutijo tisti, ki imajo tudi v rojstni karti malo več izzivov s komunikacijo.

ZA ZAČETEK JE POMEMBNA VAŠA OSNOVA

Vpogled v vaše znamenje, vašo osebno graho je le začetek in služi kot nekakšen temelj vaše osebnosti, ega, zunanjega izgleda, splošnega zdravja itd. Z vključevanjem ostalih grah in področij vašega življenja pa analiza ni več tako enostavna. Postaja vse bolj kompleksna…tako kot smo kompleksni mi sami.

Vseh 9 grah nosi svojo kvaliteto energije, ki je povezana z nami osebno na različnih področjih našega življenja, v različnih obdobjih.
Grahe s seboj »nosijo« našo preteklost, življenjske naloge, naš odnos do nečesa in dojemanje sveta tako znotraj, kot zunaj nas. Pravzaprav je vse povezano z vsem…le da so določene povezave veliko bolj pomembne za nas osebno, kot druge. In ravno v tej pomembnosti se skriva odgovor za naš osebni napredek in ohranjanje fokusa na tisto, kar je za nas osebno najbolj pomembno…v najvišje dobro.

V DJOTIŠU JE POUDAREK NA VERJETNOSTIH

Kot zapisano, djotiš je popolnoma matematičen sistem, ki nam nudi vpogled v branje verjetnosti in slednje nam sporočajo »pot človeka«. Torej se pri vseh povezavah gleda kje smo bolj zahakljani, kje manj in kaj bi bilo dobro spremeniti. Lahko so to splošna področja kot je partnerstvo, posel, družina ali pa bolj poglobljeno skozi določena obdobja in določene situacije. Vpogled je tako lahko na krajši rok, kjer se vse odvija bolj intenzivno ali pa na daljši rok v smislu življenjskih obdobij, nalog, poslanstva itd.

VERJETNOSTI SO LAHKO TUDI 99 %

In ravno tu je čar djotiša/jyotisha. Nič ni 100%…je pa skoraj verjetno, da se bo odvilo. In v večini primerov, kjer so verjetnosti tako visoke…lahko pričakujemo tudi razplet dogodkov v tej smeri. Saj to je tisto, kar smo si izbrali, da doživimo…in le s pomočjo tega lahko potem ozavestimo, spustimo, se preobrazimo ter nadaljujemo pot, ki nam je na nek način namenjena, da jo osmislimo v naše najvišje dobro.

SVOBODNA VOLJA

Znotraj verjetnosti igra pomembno vlogo naša svobodna volja. Tam, kjer so verjetnosti nižje (v smislu razpleta dogodkov, doživetij, spoznanj itd.) je tudi več prostora za našo svobodno voljo…in obratno.

V fazah, ko kar ne najdemo izhoda in imamo občutek, da se konstantno »hakljamo« ali pa da vlečemo nase podobne življenjske situacije…je verjetno tudi manj svobodne volje. Izbrali smo si, da gremo čez določene situacije v življenju…in dokler se ne naučimo pristopiti določenim situacijam na drugačen način, ozavestiti smisel situacij za nas osebno…se nam bodo najverjetneje dogajale še naprej, v drugačni formi, a z enakim sporočilom. In ravno to je najtežje prepoznati.

Rešitev se ne nahaja v tem, da pač narediš drugače…saj se s tem samo prestavimo v drugačno obliko karmične zahakljanosti. Rešitve so bolj kompleksne…in terjajo celega človeka, ki po preobrazbi ni več, kar je bil. Zakaj? Ker z ozaveščanjem na fizičnem, čustvenem, mentalnem in dušnem nivoju sprožimo proces, s pomočjo katerega pridemo do spoznanja…in slednje nas privede do korenite spremembe v našem življenju. Takrat nas oblije občutek svobode, razbremenjenosti, topline in ljubezni. Kot da bi nam nekaj iztrgalo vso bolečino in skrbi, ki smo jih imeli…in nič več ni tako pomemebno kot je pomembna ljubezen, ki jo gojimo do sebe in ostalih okrog nas.

In ko se ponovno znajdemo v podobni situaciji…je slednja popolnoma obvladljiva…saj vemo, kako se je lotiti in kako se vrniti v tisti občutek ljubezni.

DJOTIŠ /JYOTISH NI NAPOVEDOVANJE PRIHODNOSTI…JE PA VPOGLED VANJO MOGOČ

Naša karmična popotnica nam tako razkrije ogromno. Ni področja v življenju, ki se ga ne bi dalo pogledati skozi djotiš. Tako kot je vidna preteklost, je vidna sedanjost…in vpogled vnaprej prav tako. Kakšna bo naša prihodnost, pa je seveda odvisna od nas.

Djotišarji na samem pogovoru seveda ugotovimo kaj vse ste si zadali…a od vas je odvisno kaj vse ste uspeli postoriti do danes. Lahko ste na določenem nivoju in nekje ubrali popolnoma drugačno pot…tako, da je potem tudi analiza za naprej nekoliko drugačna.

Po temeljiti analizi in osebnem pogovoru na nek način tudi sami ugotovite kam boste šli naprej. S pozornostjo na vaši svobodni volji ali obdelovanju starih vzorcev.

P.S. Ne pozabite, da karmična popotnica in karma sama ni nekaj slabega. To smo mi in to smo si izbrali. Z ljubeznijo do sebe, svojih lastnih izkušenj in sprejetih odločitev je karmične zahakljanosti možno zrahljati. Saj ko delaš z ljubeznijo do sebe in drugih…ozaveščaš in opuščaš hitreje…in s tem povečuješ tudi svobodno voljo.

Za djotiš svetovanje me lahko kontaktirate tudi preko spodnjega obraca.

S srcem,
Marijana

  Ime

  Priimek

  Datum rojstva (d,m,y)- obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Ura rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  Kraj rojstva - obvezen vnos za izračun rojstne karte

  E-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo